ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Νεϊμάρ & σία στήνουν πάρτι στα αποδυτήρια της Βραζιλίας!

Νεϊμάρ & σία στήνουν πάρτι στα αποδυτήρια της Βραζιλίας!
© INSTAGRAM.COM/NEYMARJR

Η τρέλα του "Running Man Challenge" έφτασε και στο ποδόσφαιρο, με πέντε παίκτες της εθνικής Βραζιλίας να κάνουν πάρτι στα αποδυτήρια της "Σελεσάο" χορεύοντας στους ρυθμούς μίας νέας μόδας που εξαπλώνεται ραγδαία σε όλο τον κόσμο.

Η Βραζιλία επικράτησε πριν λίγες ημερες με σκορ 3-0 του Ισημερινού για τα προκριματικά του Μουντιάλ και οι παίκτες της θέλησαν να το γιορτάσουν με έναν πρωτότυπο τρόπο. Για την ακρίβεια μέσω χορού, με τους Νεϊμάρ, Ντάνι Άλβες, Μαρσέλο, Μαρκίνιος και Καζεμίρο (έπαιξαν όλοι στο ματς) να αποδέχονται την πρόκληση του "Running Man" και να δίνουν... χορευτικό ρεσιτάλ στα αποδυτήρια της ομάδας τους.

Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα φρόντισε μάλιστα να απαθανατίσει τη στιγμή ανεβάζοντας σχετικό video στην προσωπική του σελίδα στο Instagram και σε αυτό μπορεί να ακούσει κανείς πως οι πέντε παίκτες χορεύοντας ακούγοντας ένα hit της δεκαετίας του '90: το "My Boo" από τους "Ghost Town DJ's".

Νεϊμάρ & σία στήνουν πάρτι στα αποδυτήρια της Βραζιλίας!
© INSTAGRAM.COM/NEYMARJR

Αυτός ο χορός εξελίχτηκε σε viral μόλις λίγους μήνες νωρίτερα με αρκετούς κορυφαίους Αμερικανούς αθλητές να συμμετέχουν, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί επίσης ότι η χορευτική αυτή πρόκληση "ξεκίνησε" από δύο φοιτητές λυκείου, τους Kevin Vincent and Jerry Hall, που άρχισαν να ανεβάζουν πρώτοι videos όπου χορεύουν σε αυτό το στιλ.

Μάλιστα, αμφότεροι οι φοιτητές εμπνεύστηκαν όσον αφορά στις χορευτικές τους κήσεις από το τραγούδι της Τζάνετ Τζάκσον με τίτλο "Rhythm Nation".

My boo @marcelotwelve @danialves23 @marquinhosm5 @paulinhop8

A video posted by Nj neymarjr (@neymarjr) on

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ