ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Νεϊμάρ: "Με εμένα στο γήπεδο, δεν θα υπήρχε το 7-1 της Γερμανίας"

Brazil's Neymar, center, Austria's Julian Baumgartlinger, left, and Austria's Florian Grillitsch run for the ball during a friendly soccer match between Austria and Brazil at the Ernst Happel Stadium in Vienna, Austria, Sunday, June 10, 2018. (AP Photo/Ronald Zak)
Brazil's Neymar, center, Austria's Julian Baumgartlinger, left, and Austria's Florian Grillitsch run for the ball during a friendly soccer match between Austria and Brazil at the Ernst Happel Stadium in Vienna, Austria, Sunday, June 10, 2018. (AP Photo/Ronald Zak) AP

Ο "αστέρας" της εθνικής Βραζιλίας, Νεϊμάρ, υποστήριξε ότι εάν έπαιζε, η "σελεσάο" δεν θα είχε γνωρίσει την ταπεινωτική ήττα (1-7) από την αντίστοιχη της Γερμανίας για το Μουντιάλ 2014.

Μπορεί η εθνική Βραζιλίας να στοχεύει στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας και να έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από το προηγούμενο Μουντιάλ που διοργάνωσε η ίδια, αλλά οι "πληγές" από την ταπεινωτική ήττα (1-7) από τη Γερμανία για τα ημιτελικά δεν έχουν επουλωθεί.

Ο Νεϊμάρ, ο οποίος απουσίαζε λόγω τραυματισμού από εκείνο το ματς, υποστήριξε μιλώντας σε γερμανικά ΜΜΕ (spox.com) ότι με τον ίδιο στον αγωνιστικό χώρο, το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό

"Θα ήθελα να έχω παίξει εκείνο το ματς. Με εμένα στον αγωνιστικό χώρο. Νομίζω ότι το αποτέλεσμα θα ήταν άλλο. Είμαι ακόμη και σίγουρος γι' αυτό. Αλλά, δυστυχώς κρίθηκε. Πρέπει να το αποδεχθώ, ακόμη κι αν είναι δύσκολο", υποστήριξε ο "Νέι".

Photo Credits: AP Photo/Ronald Zak

Ήρθε η ώρα να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο! Ρωσία - Σαουδική Αραβία με 300+ ειδικά στοιχήματα και προσφορά*-έκπληξη στο Stoiximan.gr (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ