ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Νέα πρόκληση από Χάρα

Νέα πρόκληση από Χάρα

Τα ΜΜΕ της Ουρουγουάης καταγγέλλουν νέα πρόκληση από τον Γκονσάλο Χάρα - παρόμοια με αυτή στον Έντινσον Καβάνι - αυτή τη φορά πάνω στον Γκαστόν Ραμίρες. (φωτογραφία)

H τιμωρία τριών αγωνιστικών και η επιβολή προστίμου φαίνεται ότι δεν έχουν συνετίσει τον διεθνή Χιλιανό αμυντικό της Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε, Γκονσάλο Χάρα.

Κι αυτό γιατί στην αναμέτρηση της "ρόχα" με την Ουρουγουάη στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ 2018 όσον αφορά στη γεωγραφική ζώνη της Νοτίου Αμερικής, φέρεται να επανέλαβε την κίνηση που είχε κάνει πάνω στον Έντινσον Καβάνι σε προηγούμενο ματς ανάμεσα στις δύο εθνικές ομάδες, τότε για το Copa América 2015.

Νέα πρόκληση από Χάρα

Ο Χάρα στη φωτογραφία που έχει κυκλοφορήσει από την αναμέτρηση του "Estadio Nacional de Santiago" βάζει την παλάμη του στα οπίσθια του Γκαστόν Ραμίρες. Δεν έχει κυκλοφορήσει κάποιο βίντεο που να αποδεικνύει ότι προέβη στην ίδια ακριβώς κίνηση με αυτήν πάνω στον Καβάνι, αλλά τα ΜΜΕ της Ουρουγουάης στέκονται στην πρόθεση του Χιλιανού αμυντικού και καταγγέλλουν παρόμοια ενέργεια.

Ο Τύπος της Χιλής προσπαθεί να υπερασπιστεί στον αμυντικό της Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε, ωστόσο παραδέχεται ότι δεν πρόκειται για μια τυπική ποδοσφαιρική κίνηση.

Θυμηθείτε στο παρακάτω βίντεο την κίνηση του Χάρα στον Καβάνι:

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ