ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μπλέξιμο με Μπεργκ στο ντόπινγκ κοντρόλ

Sweden's Marcus Berg reacts after missing a chance to score during the group F match between Germany and Sweden at the 2018 soccer World Cup in the Fisht Stadium in Sochi, Russia, Saturday, June 23, 2018. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
Sweden's Marcus Berg reacts after missing a chance to score during the group F match between Germany and Sweden at the 2018 soccer World Cup in the Fisht Stadium in Sochi, Russia, Saturday, June 23, 2018. (AP Photo/Thanassis Stavrakis) AP PHOTO/THANASSIS STAVRAKIS

Ο Μάρκους Μπεργκ εγκατάλειψε το δωμάτιο του ντόπινγκ κοντρόλ, χωρίς να πάρει άδεια για να πάει στη μεικτή ζώνη και η FIFA τον εγκαλεί. Δεν υπάρχει κίνδυνος τιμωρίας για τον Σουηδό.

Μπλέξιμο παρατηρείται ανάμεσα στη FIFA και την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Σουηδίας με πρωταγωνιστή τον πρώην επιθετικό του Παναθηναϊκού, Μάρκους Μπεργκ.

Ο Σκανδιναβός φορ της Αλ Αΐν εγκατέλειψε το δωμάτιο του ντόπινγκ κοντρόλ για να πάει στη μεικτή ζώνη και να μιλήσει στους συμπατριώτες του δημοσιογράφους μετά την ήττα (2-1) από τη Γερμανία κι επέστρεψε για να υποβληθεί στον καθιερωμένο έλεγχο.

Ωστόσο, δεν είχε πάρει το "οk" από την γιατρό. Έτσι, η παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία τον εγκαλεί. Ο Μάρκους Μπεργκ, σύμφωνα με τα σουηδικά ΜΜΕ, δεν κινδυνεύει με τιμωρία.

"Το έχω κάνει χιλιάδες φορές. Η υπάλληλος της FIFA λειτούργησε by the book, σωστά έκανε. Αλλά δεν έγινε κάτι", υποστήριξε ο Σουηδός.

Ήρθε η ώρα να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο! Μεξικό - Σουηδία με 300+ ειδικά στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι στο Stoiximan.gr!

Photo credits: AP Photo/Thanassis Stavrakis

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ