ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μπεργκ: "Η μπάλα δεν ήταν μέσα, δύσκολη η απόφαση του επόπτη"

Luxembourg's Christopher Martins Pereira, right, challenges Sweden's Marcus Berg during their World Cup Group A qualifying soccer match at the Josy Barthel stadium in Luxembourg on Friday, Oct. 7, 2016. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert)
Luxembourg's Christopher Martins Pereira, right, challenges Sweden's Marcus Berg during their World Cup Group A qualifying soccer match at the Josy Barthel stadium in Luxembourg on Friday, Oct. 7, 2016. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert) AP

Ο Μάρκους Μπεργκ σε δηλώσεις του μετά τη νίκη της Σουηδίας επί της Λευκορωσίας με 4-0 δεν δίστασε να πει έχοντας δει σε φωτογραφίες το γκολ που πέτυχε ότι η μπάλα δεν είχε περάσει τελικά τη γραμμή. (VIDEOS)

Ο Μάρκους Μπεργκ χρίστηκε σκόρερ στο 4-0 της Εθνικής Σουηδίας επί της Λευκορωσίας το Σάββατο το βράδυ αλλά όπως αποδείχτηκε η μπάλα στην κεφαλιά του άσου του Παναθηναϊκού δεν είχε περάσει ολόκληρη τη γραμμή και το γκολ κακώς μέτρησε.

Ο επιθετικός των πράσινων μετά το τέλος της αναμέτρησης με δηλώσεις του στους Σουηδούς δημοσιογράφους δεν δίστασε να τονίσει ότι κακός μέτρησε το γκολ σημειώνοντας όμως ότι ήταν μια δύσκολη απόφαση για τον επόπτη, πόσο μάλλον από τη στιγμή που δεν υπήρχε "goal line technology".

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα www.aftonbladet.se και ο σχολιαστής του "Channel 5th" είπε ότι: "Ποτέ η μπάλα δεν πέρασε ολόκληρη τη γραμμή αλλά το γκολ μέτρησε" και ο Μάρκους Μπεργκ δεν δίστασε όταν είδε τις φωτογραφίες στην τηλεόραση να σημειώσει:

"Ένιωσα ότι ήταν μέσα, αλλά ήταν πάνω στην γραμμή".

Τώρα που έχεις δει τη φάση με το χέρι στην καρδιά θεωρείς ότι η μπάλα ήταν μέσα;
"Όπως μπόρεσα να δω η μπάλα δεν ήταν μέσα. Επίσης όπως μπόρεσα να δω η μπάλα είναι κρυμμένη από το δοκάρι άρα αυτό σημαίνει πως δεν έχει περάσει ολόκληρη. Αλλά είναι πολύ δύσκολη φάση για να την δει ο επόπτης".

Πλέον οι Σουηδοί έχουν να δώσουν ένα φιλικό παιχνίδι με την Πορτογαλία εκτός έδρας την Τετάρτη και εν συνεχεία ο Μπεργκ θα επιστρέψει στην Αθήνα για να προετοιμαστεί με τον Παναθηναϊκό για το ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ.

Photo Credits: AP Photo/Geert Vanden Wijngaert

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ