ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μπαζντάρεβιτς: "Προβοκάτσια από πλευράς του διαιτητή εις βάρος μας"

Μπαζντάρεβιτς: "Προβοκάτσια από πλευράς του διαιτητή εις βάρος μας"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Άδικο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα για την Εθνική Βοσνίας ο Μεχμέντ Μπαζντάρεβιτς ο οποίος τα έβαλε με τον διαιτητή της αναμέτρησης αλλά και τους Έλληνες φιλάθλους.

Στον διαιτητή της αναμέτρησης προσπάθησε να ρίξει τα αίτια της ισοπαλίας ο τεχνικός της Βοσνίας, Μεχμέντ Μπαζντάρεβιτς. Αρχικά ο Βόσνιος μίλησε για προβοκάτσια και όταν κλήθηκε να σχολιάσει τι εννοεί στάθηκε στον Σουηδό διαιτητή λέγοντας ότι με προβοκάτσια εις βάρος της Εθνικής Βοσνίας και με μονόπλευρα σφυρίγματα καθόρισε το αποτέλεσμα.

Χαρακτηριστικά δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το παιχνίδι:

Είδαμε την Εθνική Βοσνίας να κάνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και να έχει περισσότερες ευκαιρίες για να πάρει την νίκη αλλά δεν τα κατάφερε;
"Ευχαριστώ για τα θετικά λόγια που είπατε, πραγματικά νομίζω ότι μας αξίζουν, γιατί οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, μας άξιζε η νίκη. Λυπάμαι για αυτό το γκολ που δεχτήκαμε στο τέλος, όταν ουσιαστικά ο αγώνας είχε τελειώσει. Δεν μπορώ να μην αναφέρω για τον διαιτητή που πιστεύω ότι πρέπει να ντρέπεται για τις αποφάσεις του και για τα δυο φάουλ που δεν έδωσε. Ελπίζω το ματς στην Βοσνία να είναι καλύτερο, να έχει καλύτερο πνεύμα".

Είναι θετικό αυτό το αποτέλεσμα για την Βοσνία;
"Αυτό το βράδυ είδαμε μια καλή εικόνα της ομάδας μας, είναι ακριβώς αυτό που ήθελα να δω. Οι παίκτες έκαναν τα πάντα. Δεν αρκεί αυτός ο ένας βαθμός εμείς θα κάνουμε τα πάντα να πάμε στην δεύτερη θέση αν και θα ήθελα να ήμασταν στην πρώτη".

Ένα σχόλιο για την συμπεριφορά των φιλάθλων της Ελλάδος;
"Εγώ νομίζω ότι αυτό που είπα και στην αρχή ότι η Ελλάδα είναι μια φιλική χώρα, μπορούμε να θυμηθούμε ότι πέρασαν αρκετοί παίκτες μας από εδώ. Δεν είναι εικόνα που θέλαμε να δούμε, δεν εκπροσωπεύει τον ελληνικό λαό εμείς θα δώσουμε τα πάντα όταν έρθουν να μας τους φερθούμε με ευπρέπεια".

Μετά απ' αυτό το αποτέλεσμα έχουμε ευκαιρία για να βρεθούμε στην δεύτερη θέση;
"Εγώ πιστεύω ότι αν συνεχίζουμε να παίζουμε με μυαλό και με τον τρόπο που παίζαμε έως τώρα σίγουρα μπορούμε να είμαστε στην δεύτερη θέση αλλά και να παλέψουμε για την πρώτη. Υπάρχουν πολλοί αγώνες και τον Μάρτιο θέλουμε να έχουμε στην διάθεση μας και τους τραυματίες".

Στο δεύτερο ημίχρονο δώσατε περισσότερο χώρο και μέτρα στην Ελληνική ομάδα, ήταν κατ' εντολή σας;
"Ναι όντως στην αρχή παίζαμε πιο επιθετικά, πιο ενεργητικά μετά το 1-0 και η Ελληνική ομάδα έπαιξε πιο επιθετικά, θεωρώ ότι είχαμε και άλλες ευκαιρίες για άλλο γκολ στη συνέχεια".

Η απώλεια του βαθμού θα επηρεάσει ψυχολογικά τους παίκτες σας για τη συνέχεια;
"Σίγουρα δεν δεχτήκαμε με χαρά αυτό που έγινε, ιδιαίτερα που αυτό το γκολ στο τέλος δεν ήταν δίκαιό. Αυτό σίγουρα τους επηρεάζει.

Μιλήσατε για προβοκάτσια και για τους φιλάθλους της Βοσνίας που πέταξαν φωτοβολίδες στους Έλληνες δεν έχετε να πείτε κάτι;
"Δεν λέω ότι και οι οπαδοί της Βοσνίας αξίζουν επαίνους, δεν εννοούσα αυτό. Όταν έλεγα ότι υπήρχαν προβοκάτσια εννοώ αυτό που κυρίως συνέβαινε στο γήπεδο από πλευράς του διαιτητή και ότι σφύριζε μονόπλευρα. Ξέρω και γνωρίζω την Ελλάδα πολύ καλά και ότι εδώ είναι φίλαθλοι οι άνθρωποι και συμπεριφέρονται σωστά και αυτό που συνέβη σήμερα το βράδυ δεν τους αντιπροσωπεύει".

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ