ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μπαζντάρεβιτς: "Ευνοϊκή διαιτησία προς την Ελλάδα"

Μπαζντάρεβιτς: "Ευνοϊκή διαιτησία προς την Ελλάδα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η αποστολή της εθνικής Βοσνίας επέστρεψε στο Σεράγεβο κι ο ομοσπονδιακός τεχνικός της, Μεχμέντ Μπαζντάρεβιτς, υποστήριξε ότι η επιθυμία για δεύτερο γκολ έφερε την ισοφάριση, ενώ μίλησε για ευνοϊκή διαιτησία προς την Ελλάδα.

Στη διαιτησία του "Γ. Καραϊσκάκης" στάθηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Βοσνίας, Μεχμέντ Μαζντάρεβιτς, χαρακτηρίζοντάς την "ευνοϊκή" προς την Εθνική Ελλάδας, ενώ απέδωσε το γκολ του Τζαβέλλα στην επιθυμία των ποδοσφαιριστών να κυνηγήσουν και δεύτερο γκολ.

"Ήταν πολύ δύσκολο να κοιμηθώ μετά από αυτό που συνέβη στο τέλος του ματς. Πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι με αυτό που δείξαμε, παλέψαμε και παίξαμε καλά. Λυπάμαι που το παιχνίδι μας και η συμπεριφορά μας δεν επιβραβεύτηκε από τη νίκη. Νομίζω ότι είναι καλός και σημαντικός ο βαθμός.

Εάν συνεχίσουμε έτσι, τα σχέδια και οι στόχοι μας θα γίνουν πραγματικότητα στο τέλος. Ο Κολάσινατς έπαιξε με την καρδιά του κι έκανε ένα πολύ καλό ματς. Ο καθένας έδωσε τον καλύτερό του εαυτό κι όλοι αξίζουν συγχαρητηρίων.

Η μεγαλύτερη ζημιά ήταν ο Τζέκο, ο οποίος απεβλήθη αδίκως. Η διαιτησία ήταν ευνοϊκή προς τη γηπεδούχο ομάδα. Δεν έπρεπε να επιτρέψουμε να δεχθούμε γκολ, αλλά η επιθυμία για ένα επιπλέον (σ.σ δεύτερο γκολ) μας κόστισε", υποστήριξε ο Μπαζντάρεβιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Λύτρωση με γκολάρα του Τζαβέλλα, 1-1 η Εθνική με την Βοσνία
Η βαθμολογία του ομίλου της Εθνικής
Η κριτική των παικτών της Εθνικής
Τρέλα στο γκολ του Τζαβέλλα, ο Μανιάτης "σούταρε" στον πάγκο
Έτσι περιέγραψε ο Sport24 Radio 103.3 το γκολ του Τζαβέλλα
"Τζαβελλιά" με τσαμπουκά
Τζαβέλλας: "Με βαρούσαν όλοι, έβγαλαν τα απωθημένα τους"
Τζαβέλλας: Όχι πια nothing but trouble
TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ