ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μόντριτς: "Θα μπορούσαμε να τους βάλουμε κι άλλα γκολ"

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΚΡΟΑΤΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ / WORLD CUP / PRELIMINARY / CROATIA - GREECE / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΜΟΝΤΡΙΤΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
Μόντριτς EUROKINISSI SPORTS

Ο Λούκα Μόντριτς χαρακτήρισε καλό αποτέλεσμα το 4-1 απέναντι στην Ελλάδα, αν και εξέφρασε την πεποίθηση πως η ομάδα του θα μπορούσε κάλλιστα να είχε σημειώσει κι άλλα γκολ.

Τέσσερα γκολ σημείωσαν οι Κροάτες κόντρα στην Ελλάδα, αν και η εκτίμηση του Λούκα Μόντριτς είναι πως η ομάδα του θα μπορούσε να είχε σημειώσει κι άλλα το βράδυ της Πέμπτης (9/11) στο Μάξιμιρ. Μετά το 4-1 απέναντι στην Εθνική μας ομάδα, ο χαφ της Ρεάλ Μαδρίτης υποστήριξε:

"Κάναμε κορυφαίο παιχνίδι. Θα μπορούσαμε βέβαια να τους βάλουμε κι άλλα γκολ. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες και αυτό είναι καλό σημάδι, ότι δημιουργούμε. Δεν υπάρχει όμως ευφορία, γιατί μας περιμένουν άλλα 90 λεπτά. Οι Έλληνες είναι δυνατοί στην έδρα τους. Το 4-1 καλό αποτέλεσμα είναι, αλλά δεν πρέπει να μας ξεγελάσει".

Ο 32χρονος σταρ της Κροατίας κατέληξε λέγοντας ότι θα συνιστά τραγωδία ενδεχόμενος αποκλεισμός της χώρας του, ύστερα από το αποτέλεσμα του πρώτου ματς: "Είναι σημαντικό το εκτός έδρας γκολ που έβαλαν. Θα είναι όμως τραγωδία αν αποκλειστούμε από το Μουντιάλ. Δεν θα πάμε στην Ελλάδα για να αμυνθούμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Βαριά ήττα για την Ελλάδα, 4-1 απ'την Κροατία
"Κράξιμο" στην Εθνική από τους χρήστες του twitter
Η κριτική των παικτών της Εθνικής
Ξέσπασε σε κλάματα στον πάγκο ο Σταφυλίδης
Παπασταθόπουλος: "Δεν είναι ευθύνη του Σκίμπε"
Σκίμπε: "Δεν νομίζω ότι εγώ έκανα λάθη"
Μουντιάλ στην TV
Για "ραψωδία" και "φαντασίωση" μιλούν οι Κροάτες
Το ξέφρενο πάρτι των Κροατών μετά τον θρίαμβο
"Τεσσάρα" για την Ελλάδα μετά από 5,5 χρόνια
Οι ευθύνες των παικτών και του Σκίμπε
Σούκερ: "Όλοι μας ξέρουμε πόσο δύσκολα θα είναι στην Ελλάδα"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ