ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μόντριτς: "Ο Μέσι δεν μπορεί να τα κάνει όλα μόνος του"

Μόντριτς: "Ο Μέσι δεν μπορεί να τα κάνει όλα μόνος του"
AP PHOTO/PETR DAVID JOSEK

Ο Λούκα Μόντριτς επιχείρησε να ρίξει τους τόνους μετά από τον θρίαμβο της Κροατίας επί της Αργεντινής και εξέφρασε δημόσια τη στήριξή του στον Λιονέλ Μέσι.

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Λούκα Μόντριτς μετά από το τέλος της αναμέτρησης της Κροατίας με την Αργεντινή. Ο αρχηγός και MVP των Κροατών, ο οποίος σημείωσε κι ένα καταπληκτικό γκολ εκτός περιοχής, μίλησε στη μικτή ζώνη τόσο για τον θρίαμβο, όσο και για τον Λιονέλ Μέσι.

"Είναι μία μεγάλη βραδιά για την Κροατία, όμως είναι ξεκάθαρο πως δεν μπορούμε να μείνουμε στην ευφορία. Προκριθήκαμε στην επόμενη φάση και πρέπει να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας", δήλωσε ο μέσος της Ρεάλ.

Όσο για τον μεγάλο αντίπαλο τόσο στον αγώνα όσο και στην Ισπανία, τον Αργεντινό σταρ, εξέφρασε την στήριξή του: "Ο Μέσι είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, όμως δεν μπορεί να τα κάνει όλα μόνος του. Στο ποδόσφαιρο, χρειάζεσαι βοήθεια".

Photo credits: AP Photo/Petr David Josek

Σε αυτό το Μουντιάλ, ετοιμάσου να κάνεις Σερί. Κατέβασε το νέο Seri app του Stoiximan.gr, κάνε το απόλυτο σερί & κέρδισε 1.000.000€ μετρητά εντελώς δωρεάν* (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ