ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μια βραδιά Μουντιάλ με τον τέλειο συνδυασμό

Μια βραδιά Μουντιάλ με τον τέλειο συνδυασμό

Το συγκεκριμένο combo θα σου φτιάξει όλο το καλοκαίρι στο θέμα απόλαυσης. Και για τα βράδια ποδοσφαίρου και για τα επόμενα.

Υπάρχει συνήθως ένα πρόβλημα με τα εναρκτήρια παιχνίδια των Παγκοσμίων Κυπέλων. Παίζει η χώρα που διοργανώνει το Μουντιάλ και συνήθως δεν παίζει και κανένα ντέρμπι οπότε το παιχνίδι είναι σούπα. Σαν το πρώτο παιχνίδι αυτού του Μουντιάλ, το Ρωσία – Σαουδική Αραβία. Αλλά να σου πω κάτι; Όπως κι αν είναι το παιχνίδι, εσύ και η παρέα σου μπορείτε να περάσετε φανταστικά αν έχετε τον συνδυασμό που είχαμε εμείς στο Σπίτι της 24MEDIA. Απολαυστικές μπίρες εζα Fine Lager & εζα Premium Pilsener και υπέροχα σνακ και φαγητά που δημιουργήσαμε με προϊόντα El Sabor.

Μια βραδιά Μουντιάλ με τον τέλειο συνδυασμό
Μια βραδιά Μουντιάλ με τον τέλειο συνδυασμό

Δες πρώτα το βίντεο από το απόγευμα που πέρασα παρέα με τον Ηλία Αναστασιάδη, τον Κωνσταντίνο Αμπατζή και τον Κώστα Μανιάτη και συνεχίζουμε:

Όπως θα είδες, η παρέα ήταν η σωστή. Ή τουλάχιστον όσο σωστή θεωρεί ο καθένας τη δική του παρέα. Στην ομάδα είχε προστεθεί και ο Σωτήρης από το κατάστημα Amigos και είχε το ρόλο του δασκάλου. Γιατί τις μπίρες τις ανοίγαμε μια χαρά και μόνοι μας να τις πιούμε. Δίναμε και την επιλογή ανάμεσα στην εύγευστη εζα Premium Pilsener με μεστή γεύση, πλούσιο άρωμα και ντελικάτη πικράδα και στην ξανθιά εζα Fine Lager με γεμάτο σώμα και αρμονία γεύσης, με ελαφριά αρώματα και απολαυστικά δροσιστική, στον κάθε έναν που διψούσε για μια μπίρα παρέα με το παιχνίδι. Ας σταθούμε λίγο σε τι είχε ο καθένας να επιλέξει.

Από τη μία η εζα premium Pilsener με σώμα, άρωμα και ντελικάτη πικράδα, ζυμωμένη στο σωστό χρόνο. Εύγευστη, ευκολόπιστη, μεστή, φτιαγμένη με μεράκι και κουλτούρα. Μια ιδιαίτερα εκλεπτυσμένη μπίρα, με ξεχωριστή, μεστή γεύση και πλούσιο σώμα. Λες "εδώ είμαστε, αυτή θέλω". Και μετά έχεις την εζα Fine Lager. Την μπίρα που τάραξε τα νερά και εδραιώθηκε στην κατηγορία της, δείχνοντας μας πως οι αληθινές γεύσεις είναι αυτές που δημιουργούν τις πιο αληθινές στιγμές. Μια ξανθιά μπίρα με γεμάτο σώμα και αρμονία γεύσης. Μια ευχάριστη, ευκολόπιστη και δροσιστική μπίρα με ελαφριά αρώματα και απαλή πικράδα, κατάλληλη για να την απολαύσεις σε κάθε περίσταση αλλά και να τη συνδυάσεις με την ελληνική κουζίνα. Άντε να διαλέξεις τώρα.

Εμείς απολαμβάναμε και τις δύο και τις συνδυάζαμε με το απολαυστικό φαγητό μας. Τα Nachos από την El Sabor τα βουτάγαμε ωραιότατα και πανεύκολα στα Dips της El Sabor. Σκέψου πόσου συνδυασμούς γεύσεις μπορείς να δημιουργήσεις με Nachos El Sabor σε γεύσεις Salted, Chili, Cheese και BBQ και dips El Sabor σε γεύσεις Salsa, Cheese και Guacamole.

Μια βραδιά Μουντιάλ με τον τέλειο συνδυασμό

Αλλά η μπίρα εζα που έρεε στο ποτήρι και τον ουρανίσκο, το παιχνίδι που κυλούσε με τη Ρωσία να τρυπά από κάθε μεριά την άμυνα της Σαουδικής Αραβίας, όλα ζητούσαν κάτι παραπάνω στο θέμα φαγητό. Κι εκεί είναι που έπιασε δουλίτσα ο δάσκαλος.

Μια βραδιά Μουντιάλ με τον τέλειο συνδυασμό

Ο Κωνσταντίνος Αμπατζής και ο Ηλίας Αναστασιάδης πήγαν ένας ένας στην κουζίνα για να δημιουργήσουν νόστιμα wraps με τορτίγες El Sabor. Ο Αμπατζής έφτιαξε πολύ δροσερά wrap με guacamole, μαρούλι και τόνο σε λευκή τορτίγια. Σκέτη μαγεία. Για να συνεχίσει ο Αναστασιάδης με μία veggie επιλογή που κέρδισε την καρδιά του Μανιάτη. Λαχανικά σωταρισμένα στο τηγάνι με καλαμπόκι και τριμμένη φέτα σε τορτίγια ολικής άλεσης. Όλα φυσικά με τα προϊόντα El Sabor.

Μια βραδιά Μουντιάλ με τον τέλειο συνδυασμό

Κι όσο έρχονταν πιάτα στο τραπέζι του σαλονιού, μπροστά στην τηλεόραση που έπαιζε το εναρκτήριο παιχνίδι, τόσο ψηνόμασταν να μάθουμε περισσότερες γεύσεις που μπορούσαμε εύκολα και γρήγορα να δημιουργήσουμε με τα προϊόντα που είχαμε στα χέρια μας. Όχι απλά για να φάμε εμείς εκεί αλλά για να σου δείξουμε κι εσένα πώς – με πάρα πολύ εύκολο τρόπο – θα δημιουργείς τα δικά σου wraps και τα δικά σου νόστιμα πιάτα για να συνοδεύεις την μπίρα σου.

Μια βραδιά Μουντιάλ με τον τέλειο συνδυασμό
Μια βραδιά Μουντιάλ με τον τέλειο συνδυασμό
Μια βραδιά Μουντιάλ με τον τέλειο συνδυασμό

Θα ακολουθήσουν άλλα κείμενα με συνταγές και οδηγίες για το πώς θα στήσεις κι εσύ μια τέτοια “φιέστα” για την δική σου παρέα ή πολύ απλά για την πάρτη σου. Γιατί πίστεψέ με, ακόμα κι αν η παρέα δεν μαζευτεί, δεν υπάρχει καλύτερο από το να γυρίσεις στο σπίτι, να πάρεις μια παγωμένη μπίρα της Eλληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης από το ψυγείο και να φτιάξεις κάτι να τσιμπήσεις βλέποντας τα παιχνίδια του Μουντιάλ. Κι αν κάνεις καλό στοκ, θα σου μείνουν και για μετά το Μουντιάλ. Κάθε βράδυ σηκώνει μπίρα και τσίμπημα.

Μια βραδιά Μουντιάλ με τον τέλειο συνδυασμό

Στο ημίχρονο του παιχνιδιού περάσαμε στο πιο advanced επίπεδο με τη βοήθεια του Σωτήρη. Βάζαμε την τορτίγια στο τηγάνι σε μέτρια φωτιά και προσθέταμε τριμμένο τυρί, κοτόπουλο που είχαμε ψήσει νωρίτερα και κομμάτια ντομάτας. Κόψαμε τις τορτίγιες και τις απλώσαμε σε ένα ξύλο κοπής γιατί είμαστε και άρτιοι αισθητικά και παραγεμίσαμε το ξύλο κοπής με nachos και μία σάλτσα El Sabor Jalapeno Cheese. Από εκείνες τις 3 σάλτσες που είναι πανέτοιμες για να βάλεις στα wraps σου, σε γεύσεις Picante, Jalapeno Cheese, Sweet n Sour και BBQ.

Μια βραδιά Μουντιάλ με τον τέλειο συνδυασμό

Στην συνέχεια σωτάραμε πιπεριές, κρεμμύδια και μανιτάρια, προσθέσαμε το κοτόπουλό μας και μερικά μπαχαρικά και είχαμε έτοιμο το μείγμα για τα fajitas μας. Ελέω ημιχρόνου είχαμε μαζευτεί όλοι στην κουζίνα και πέσαμε πάνω από το πιάτο γεμίζοντας τις τορτίγες μας ξανά και ξανά μέχρι που χορτάτοι και ευτυχισμένοι καθίσαμε στον καναπέ και τις πολυθρόνες για το δεύτερο ημίχρονο. Εκεί μας περίμεναν παγωμένες μπίρες εζα Fine Lager και εζα Premium Pilsener αλλά και όλα τα σνακ που είχαμε ετοιμάσει για το υπόλοιπο του παιχνιδιού.

Μια βραδιά Μουντιάλ με τον τέλειο συνδυασμό

Βλέπεις, σε έναν αγώνα θες συνέχεια να πίνεις πάντα υπεύθυνα και να τσιμπάς. Όχι να έρθει το φαγητό στο 15' του πρώτου ημιχρόνου και στο 30 να έχεις ξεκοιλιαστεί και να θες να πας για ύπνο. Εμείς σου δείξαμε τον δρόμο για να κάνεις το φετινό Μουντιάλ ακόμα πιο φανταστικό. Μπίρες εζα Fine Lager και εζα Premium Pilsener και προϊόντα El Sabor θα γίνουν οι δικοί σου σύμμαχοι για τις πιο ωραίες μουντιαλικές μαζώξεις.

Μια βραδιά Μουντιάλ με τον τέλειο συνδυασμό

Καλό Μουντιάλ να έχουμε...

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ