ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μέσι: "Νιώθω υπεύθυνος, πόνεσε το πέναλτι"

Argentina's Lionel Messi reacts after draw 1-1 in the group D match between Argentina and Iceland at the 2018 soccer World Cup in the Spartak Stadium in Moscow, Russia, Saturday, June 16, 2018. (AP Photo/Victor Caivano)
Argentina's Lionel Messi reacts after draw 1-1 in the group D match between Argentina and Iceland at the 2018 soccer World Cup in the Spartak Stadium in Moscow, Russia, Saturday, June 16, 2018. (AP Photo/Victor Caivano) AP

Ο Λιονέλ Μέσι παραδέχθηκε ότι νιώθει υπεύθυνος για την ισοπαλία (1-1) της Αργεντινής με την Ισλανδία λόγω του πέναλτι που απέκρουσε ο Χάνες Χάλντορσον και εξήγησε γιατί αποφάσισε να το εκτελέσει στη δεξιά γωνία της εστίας

Ο Χάνες Χάλντορσον απέκρουσε την εκτέλεση πέναλτι του Λιονέλ Μέσι με αποτέλεσμα η Αργεντινή να μείνει ισόπαλη (1-1) με την "πρωτάρα" Ισλανδία και να ξεκινήσει με το "αριστερό" τις υποχρεώσεις της στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο "Pulga" ομολόγησε ότι νιώθει υπεύθυνος για την αποτυχία της "αλμπισελέστε" να φύγει με τη νίκη από το γήπεδο της ρωσικής πρωτεύουσας κι εξήγησε γιατί εκτέλεσε με αυτόν τον τρόπο το πέναλτι που κέρδισε ο Μάξι Μέσα.

"Ναι, είναι προφανές ότι νιώθω υπεύθυνος. Όπως είπα, θα μπορούσαμε να κάνουμε τη διαφορά σε αυτό το σημείο. Θα ήταν άλλο ματς, θα είχαμε ηρεμήσει, θα ξεκινούσαμε να παίζουμε με τα νεύρα τους επίσης. Από εκεί και πέρα επιταχύναμε, η ανυπομονησία να θέλουμε να βάλουμε γκολ μας έκανε να επιταχύνουμε. Προφανώς και το πέναλτι πόνεσε. Γιατί το έκανα έτσι; Το αποφάσισα εκείνη τη στιγμή. Ήθελα να το χτυπήσω δυνατά σε αυτή τη γωνία, μου έφυγε σε μεσαίο ύψος και ο γκολκίπερ πήγε ακριβώς σε εκείνη την πλευρά.

Αυτό πρέπει να μας κάνει πιο δυνατούς και θα πάμε να νικήσουμε την Κροατία. Είμαστε ήρεμοι. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να σκεφτούμε τι έρχεται. Δεν τρελαινόμαστε. Εντάξει, θέλαμε να ξεκινήσουμε νικώντας γιατί η ηρεμία των τριών βαθμών του πρώτου ματς, θα μας έκανε να αντιμετωπίσουμε τη συνέχεια με άλλο τρόπο. Αλλά, το σκεπτικό είναι το ίδιο. Να νικήσουμε τα ματς που έρχονται, τώρα ξεκινά".

Σε αυτό το Μουντιάλ, ετοιμάσου να κάνεις Σερί. Κατέβασε το νέο Seri app του Stoiximan.gr, κάνε το απόλυτο σερί & κέρδισε 1.000.000€ μετρητά εντελώς δωρεάν* (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κριστιάνο Ρονάλντο εναντίον Μέσι: Ποιος είναι πιο εύστοχος στα πέναλτι;
VIDEO: Το βολέ αγανάκτησης του Μέσι στο τέλος του ματς
Αγκουέρο: "Ο Μέσι είναι άνθρωπος"
Μοιραίος Μέσι για την Αργεντινή, 1-1 με Ισλανδία

Photo credits: AP Photo/Antonio Calanni

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ