ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Με Χάμες Ροντρίγκες στην ενδεκάδα η Κολομβία

Colombia's James Rodriguez warms up during Colombia's official training on the eve of the group H match between Colombia and Japan at the 2018 soccer World Cup in the Mordavia Arena in Saransk, Russia, Monday, June 18, 2018. (AP Photo/Eugene Hoshiko)
Χάμες Ροντρίγκες (AP PHOTO/EUGENE HOSHIKO)

Ο Χοσέ Πέκερμαν, σε αντίθεση με την πρεμιέρα κόντρα στην Ιαπωνία, ξεκινά στο αρχικό σχήμα της ομάδας του τον Χάμες Ροντρίγκες, για την αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής του Παγκοσμίου Κυπέλλου απέναντι στην Πολωνία.

Στον πρώτο της αγώνα στο Παγκόσμιο Κύπελλο απέναντι στην Ιαπωνία, η Κολομβία παρατάχθηκε στην ενδεκάδα της δίχως τον Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος είχε νιώσει ενοχλήσεις και προτιμήθηκε να μην ξεκινήσει στο ματς. Απέναντι στην Πολωνία, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, ο Χοσέ Πέκερμαν επέλεξε στο βασικό σχήμα τον σταρ της ομάδας του.

Σε σχέση με την πρεμιέρα, εκτός ενδεκάδας έμεινε ο τιμωρημένος Κάρλος Σάντσες, αλλά και οι Μουρίγιο, Λέρμα. Στη θέση τους μπήκαν οι Μίνα, Μπάριος και Αγκιλάρ.

Για τους Πολωνούς οι αλλαγές συγκριτικά με τον αγώνα με τη Σενεγάλη είναι οι εξής: Εκτός έμειναν οι Σιόνεκ, Μπλαστσικόβσκι, Μίλικ και Γκροσίτσκι και στη θέση τους μπήκαν οι Μπέντναρεκ, Μπερεζίνσκι, Γκοράλσκι και Κοβνάτσκι.

Η ενδεκάδα της Πολωνίας: Στσέζνι, Πάζνταν, Μπέντναρεκ, Μπερεζίνσκι, Πίστσεκ, Γκοράλσκι, Κριχόβιακ, Ρίμπους, Ζελίνσκι, Λεβαντόβσκι, Κοβνάτσκι.

Η ενδεκάδα της Κολομβίας: Οσπίνα, Άριας, Μίνα, Μοχίκα, Σάντσες, Μπάριος, Αγκιλάρ, Χάμες, Κουαδράδο, Κιντέρο, Φαλκάο.

(AP Photo/Eugene Hoshiko)

Ήρθε η ώρα να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο! Πολωνία - Κολομβία με 300+ ειδικά στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι στο Stoiximan.gr!

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ