ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Με τη γνωστή συνταγή στον τελικό η Γαλλία

France's Kylian Mbappe, left celebrates with =teammate France's Antoine Griezmann after scoring the opening goal of the game during the group C match between France and Peru at the 2018 soccer World Cup in the Yekaterinburg Arena in Yekaterinburg, Russia, Thursday, June 21, 2018. (AP Photo/David Vincent)
France's Kylian Mbappe, left celebrates with =teammate France's Antoine Griezmann after scoring the opening goal of the game during the group C match between France and Peru at the 2018 soccer World Cup in the Yekaterinburg Arena in Yekaterinburg, Russia, Thursday, June 21, 2018. (AP Photo/David Vincent) (AP PHOTO/DAVID VINCENT)

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ δεν έκρυβε καμία έκπληξη στο αρχικό σχήμα της Γαλλίας για τον τελικό με την Κροατία και παρατάσσει την ομάδα με την ίδια ενδεκάδα όπως στον ημιτελικό.

Ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Πόσο μάλλον όταν δεν υπάρχει και ανάγκη. Για αυτό και ο τεχνικός της Γαλλίας Ντιντιέ Ντεσάμπ παρατάσσει την ομάδα του χωρίς αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια και δει την αναμέτρηση με το Βέλγιο.

Στο 4-4-1-1 που θα κατεβάσει ο Γάλλος τεχνικός κάτω από το τέρμα είναι ο Λιορίς, στο δεξί άκρο της άμυνας ο Παβάρ με τους Βαράν, Ουμτιτί στα στόπερ και τον Ερνάντεζ αριστερό μπακ.

Στο κέντρο παίζει ο Καντέ έχοντας δίπλα του τον Πογκμπά και οι Ματουϊντί, Εμπαπέ αγωνίζονται δεξιά και αριστερά. Ο Γκριεζμάν παίζει μπροστά από την τετράδα της μεσαίας γραμμής και μοναδικός προωθημένος είναι ο Ζιρού.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ Η ΚΡΟΑΤΙΑ

Ήρθε η ώρα να απολαύσεις τον μεγάλο τελικό! Γαλλία - Κροατία με 350+ ειδικά στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι στο Stoiximan.gr!

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ