ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Με πέναλτι του Κέιν το 2-0 για την Αγγλία (VIDEO)

England's Harry Kane celebrates after he scored his side's second goal during the group G match between England and Panama at the 2018 soccer World Cup at the Nizhny Novgorod Stadium in Nizhny Novgorod , Russia, Sunday, June 24, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
England's Harry Kane celebrates after he scored his side's second goal during the group G match between England and Panama at the 2018 soccer World Cup at the Nizhny Novgorod Stadium in Nizhny Novgorod , Russia, Sunday, June 24, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Ο Χάρι Κέιν εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Τσέσι Λίνγκαρντ, διεύρυνε το προβάδισμα (2-0) της Αγγλίας κόντρα στον Παναμά κι έφθασε τα τρία γκολ στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018. (VIDEO)

Η εθνική Αγγλίας κοντράρεται με την αντίστοιχη του Παναμά στο "Stadion Nizhny Novgorod" - live από το Sport24.gr η εξέλιξη του ματς - για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 κι ο Τζον Στόουνς άνοιξε με κεφαλιά το σκορ για τα "τρία λιοντάρια" στο ένατο λεπτό.

Στο 20ό, ο Τζέσι Λίνγκαρντ ανετράπη από τον Φιντέλ Εσκομπάρ. Ο επιθετικός της Τότεναμ, Χάρι Κέιν, ανέλαβε την εκτέλεση και ήταν εύστοχος. Έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας που υπερασπίστηκε ο γκολκίπερ των "καναλέρος", Χάιμε Πενέδο και διεύρυνε το προβάδισμα των Άγγλων.

Ήρθε η ώρα να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο! Αγγλία - Παναμάς με 300+ ειδικά στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι στο Stoiximan.gr!

Photo credits: AP Photo/Antonio Calanni

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ