ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Με Κουρτουά και αναπληρωματικούς το Βέλγιο κόντρα στην Αγγλία

Belgium's coach Roberto Martinez before a friendly soccer match between Belgium and Saudi Arabia at King Baudouin stadium in Brussels on Tuesday, March 27, 2018. (AP Photo/Francois Walschaerts)
Belgium's coach Roberto Martinez before a friendly soccer match between Belgium and Saudi Arabia at King Baudouin stadium in Brussels on Tuesday, March 27, 2018. (AP Photo/Francois Walschaerts) AP PHOTO/FRANCOIS WALSCHAERTS

Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ προτίθεται να αλλάξει σχεδόν όλη την ομάδα του ενόψει του αγώνα με την Αγγλία και να έχει φρέσκους τους βασικούς για τα νοκ άουτ. Διαβάστε τα πλάνα του ομοσπονδιακού προπονητή του Βελγίου.

Πολλές αλλαγές αναμένεται να πραγματοποιήσει ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ στο αρχικό σχήμα του Βελγίου στην αναμέτρηση με την Αγγλία (21:00), όπου θα κρίνει το ποια ομάδα θα βγει πρώτη και ποια δεύτερη στον 7ο όμιλο. Ο ομοσπονδιακός προπονητής των "κόκκινων διαβόλων" αναμένεται να παρουσιάσει μια τελείως διαφορετική ομάδα, ώστε να έχει τους βασικούς του φρέσκους για τα νοκ άουτ παιχνίδια.

Συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από τα ρεπορτάζ του Βελγίου, ο Τιμπό Κουρτουά θα υπερασπιστεί τα γκολπόστ του Βελγίου και από εκεί και πέρα στο 3-4-2-1 θα δούμε αρκετά φρέσκα πρόσωπα στην 11άδα. Μένει να φανεί αν στην πράξη θα κάνει όντως τόσες πολλές μαζεμένες αλλαγές στο αρχικό του σχήμα. Δεν αποκλείεται, γιατί και πάλι η ομάδα του μπορεί να είναι φουλ ανταγωνιστική.

Οι Κομπανί, Αλντερβάιρελντ και Βερμάλεν στην τριάδα της άμυνας μπροστά από τον τερματοφύλακα της Τσέλσι, με τους Φελαϊνί και Ντεμπελέ στη μεσαία γραμμή. Οι Γιανουζάι και Τσαντλί στα άκρα και ο Τίλεμανς πίσω από τον Μπατσουαγί.

Θυμίζουμε πως οι δυο ομάδες έχουν από έξι βαθμούς, στα γκολ είναι ίδιες με 8-2, ενώ στις κάρτες το Βέλγιο έχει τρεις κίτρινες και η Αγγλία δυο. Όλα είναι ανοιχτά, ακόμα και το ενδεχόμενο της κλήρωσης από τη FIFA, αν το ματς λήξει ισόπαλο και παράλληλα στις κάρτες υπάρξει ίδιος αριθμός.

AP Photo/Francois Walschaerts

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα!

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ