ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Με Ιγκουαΐν η ενδεκάδα της Αργεντινής

Με Ιγκουαΐν η ενδεκάδα της Αργεντινής
AP PHOTO/RICARDO MAZALAN

Διέρρευσε στα ΜΜΕ η ενδεκάδα της Αργεντινής για τον "τελικό" με αντίπαλο τη Νιγηρία. Χωρίς Γουίλι Καμπαγέρο και Σέρχιο Αγκουέρο το βασικό σχήμα.

Σε αναμενόμενες αλλαγές προχώρησε ο Χόρχε Σαμπαόλι για την αναμέτρηση της Αργεντινής με τη Νιγηρία (21:00, live από το Sport24.gr), η οποία αποτελεί "τελικό" για την "αλμπισελέστε", στην προσπάθεια να προκριθεί στη φάση των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Σύμφωνα με την ενδεκάδα που διέρρευσε στα ΜΜΕ το μεσημέρι της Τρίτης, ο ομοσπονδιακός "εκλέκτορας" προέβη σε δύο αναμενόμενες αλλαγές, αυτή στα δύο άκρα του σχήματος.

Στην εστία δεν θα βρίσκεται ο Γουίλι Καμπαγέρο, αλλά ο Φράνκο Αρμάνι, ενώ στην κορυφή δεν θα συνεχίσει ο Σέρχιο Αγκουέρο, αλλά θα αγωνιστεί ως βασικός ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν.

Από εκεί και πέρα, ο Εντουάρντο Σάλβιο θα δώσει τη θέση του στον Γκαμπριέλ Μερκάντο στο δεξί άκρο της άμυνας, με τους Μάρκος Ρόχο και Νικολάς Οταμέντι να σχηματίζουν το κεντρικό δίδυμο.

Ο Ένσο Πέρες αντιμετωπίζε ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού αλλά είναι σε καλή κατάσταση και ο Σαμπαόλι θα τον εμπιστευτεί, ενώ ο Έβερ Μπανέγα θα αρχίσει κι αυτός για πρώτη φορά σε Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Άνχελ ντι Μαρία επιστρέφει στο βασικό σχήμα μετά από την πρεμιέρα και η ευχέρειά του να αγωνίζεται σε διάφορες θέσεις μπορεί να μεταβάλει τη διάταξη από 4-4-2 (4-1-3-1) σε 4-3-3.

Λιονέλ Μέσι, Χαβιέρ Μαστσεράνο και Νικολάς Ταγλιαφίκο συμπληρώνουν το παζλ της ενδεκάδας.

Η σύνθεση της Αργεντινής: Αρμάνι, Μερκάντο, Οταμέντι, Ρόχο, Ταγλιαφίκο, Μπανέγα, Μαστσεράνο, Πέρες, Μέσι, Ντι Μαρία, Ιγκουαΐν

Photo credits: AP Photo/Ricardo Mazalan

Ήρθε η ώρα να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο! Νιγηρία - Αργεντινή με 300+ ειδικά στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι στο Stoiximan.gr!

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ