ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Με Γιόχανσον βασικό απέναντι στη Γαλλία

Με Γιόχανσον βασικό απέναντι στη Γαλλία

Ο μέσος της ΑΕΚ, Γιάκομπ Γιόχανσον, αναμένεται να ξεκινήσει στην αρχική ενδεκάδα της εθνικής Σουηδίας, την Παρασκευή (11/4, 21:45) στο "Stade de France", με αντίπαλο την αντίστοιχη της Γαλλίας.

Η Γαλλία αντιμετωπίζει τη Σουηδία, την Παρασκευή στο Παρίσι, για την 4η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ 2018 όσον αφορά στην ευρωπαϊκή γεωγραφική ζώνη και ο ομοσπονδιακός τεχνικός της δεύτερης, Γιάνε Άντερσον, αναμένεται να δώσει φανέλα βασικού στον μέσο της ΑΕΚ, Γιάκομπ Γιόχανσον.

Ο Γιόχανσον επιστρέφει σε αγώνα της εθνικής του ομάδας μετά το 2014 και το κάνει μάλιστα από το αρχικό σχήμα σύμφωνα με τα τελευταία πλάνα του προπονητή του.

Μετά από τρεις αγωνιστικές, η Σουηδία έχει συγκεντρώσει επτά βαθμούς, όσους και η Γαλλία με τις Ολλανδία (4), Βουλγαρία (3), Λευκορωσία (2) και Λουξεμβούργο (1) να ακολουθούν.

Δείτε αναλυτικά την πιθανή ενδεκάδα της εθνικής Σουηδίας, στο "Stade de France" και την αναμέτρηση με την αντίστοιχη της Γαλλίας: Όλσεν, Κραφτ, Λίντελεφ, Γκράνκβιστ, Αουγκούστινσον, Ροντέν, Έκνταλ, Γιόχανσον, Φόρσμπεργκ, Τόιβονεν, Γκουιντέτι

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ