ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Με φιάλες οξυγόνου στη Βολιβία οι Βραζιλιάνοι

Bolivia goalkeeper Carlos Lampe, right, blocks a shot by Brazil's Neymar during a World Cup qualifying soccer match in La Paz, Bolivia, Thursday, Oct. 5 2017. (AP Photo/Leo Correa)
Bolivia goalkeeper Carlos Lampe, right, blocks a shot by Brazil's Neymar during a World Cup qualifying soccer match in La Paz, Bolivia, Thursday, Oct. 5 2017. (AP Photo/Leo Correa) AP PHOTO/LEO CORREA

Το υψόμετρο του "Estadio Hernando Siles" αποτελεί "εχθρό" για τους αντιπάλους της εθνικής Βολιβίας κι εξαίρεση δεν θα μπορούσαν να είναι οι ποδοσφαιριστές της Βραζιλίας, οι οποίοι μετά τη λήξη του ματς προμηθεύτηκαν οξυγόνο με ειδικές φιάλες. (φωτογραφία)

Μπορεί η Βραζιλία να έχει εξασφαλίσει την πρόκριση και την παρουσία της στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας, αλλά κάθε επίσκεψη στην πρωτεύουσα της Βολιβίας, Λα Πας, μόνο ευχάριστη δεν είναι.

"Βέρντε" και "σελεσάο" αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς γκολ (0-0) για την προτελευταία (17η) αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ 2018 όσον αφορά στη γεωγραφική ζώνη της Νοτίου Αμερικής, αλλά το υψόμετρο του "Estadio Hernando Siles" ταλαιπώρησε τον οργανισμό των Βραζιλιάνων. Γι' αυτό και η αποθεραπεία τους μετά τη λήξη της αναμέτρησης έγινε με φιάλες παροχής οξυγόνου.

Με φιάλες οξυγόνου στη Βολιβία οι Βραζιλιάνοι

Photo credits: AP Photo/Leo Correa

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ