ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Με ένα εντυπωσιακό βίντεο "κλείδωσε" η επιστροφή του Σαλάχ

Egypt's Mohamed Salah, left, plays with the ball during Egypt's official training on the eve of the group A match between Russia and Egypt at the 2018 soccer World Cup in the St. Petersburg stadium in St. Petersburg, Russia, Monday, June 18, 2018. (AP Photo/Dmitri Lovetsky)
Egypt's Mohamed Salah, left, plays with the ball during Egypt's official training on the eve of the group A match between Russia and Egypt at the 2018 soccer World Cup in the St. Petersburg stadium in St. Petersburg, Russia, Monday, June 18, 2018. (AP Photo/Dmitri Lovetsky) AP PHOTO/DMITRI LOVETSKY

Μέσω instagram ο Μοχάμεντ Σαλάχ αποκάλυψε πως είναι 100% έτοιμος για το ματς της Αιγύπτου με τη Ρωσία, προλογίζοντας την επιστροφή του με ένα εντυπωσιακό βίντεο.

Ο τραυματισμός του Μοχάμεντ Σαλάχ στον τελικό του Champions League "πάγωσε" την εθνική Αιγύπτου και τους υποστηρικτές της, ωστόσο ο κυνηγός της Λίβερπουλ και πρώτος σκόρερ της Premier League την περασμένη σεζόν, πρόλαβε να συμπεριληφθεί στην αποστολή των "Φαραώ" για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Ο Σαλάχ δεν αγωνίστηκε στο ματς της πρεμιέρας του πρώτου ομίλου κόντρα στην Ουρουγουάη, αφού δεν ήταν σε πλήρη ετοιμότητα και ουδείς ήθελε να ρισκάρει έναν νέο τραυματισμό.

Όμως ο 26χρονος διεθνής έχει πλέον αναρρώσει στο 100% μετά τον τραυματισμό του και θα βρεθεί κανονικά στην ενδεκάδα της Αιγύπτου για το ματς της 2ης αγωνιστικής του ομίλου, κόντρα στην οικοδέσποινα Ρωσία την Τρίτη (19/6, 21:00) στην Αγία Πετρούπολη.

Στην αποκάλυψη αυτή προέβη ο ίδιος ο Σαλάχ, προλογίζοντας την επιστροφή του με ένα εντυπωσιακό βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

AP Photo/Dmitri Lovetsky

Ready for tomorrow. 100 million strong. @adidasfootball #HereToCreate

A post shared by Mohamed Salah (@mosalah) on

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ