ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Με εκπλήξεις η αποστολή της Γαλλίας

Με εκπλήξεις η αποστολή της Γαλλίας
Ντεσάμπ-Γαλλία

Η εθνική Γαλλίας αντιμετωπίζει Σουηδία και Ακτή Ελεφαντοστού και ο Ντιντιέ Ντεσάμπ ανακοίνωσε την αποστολή, από την οποία απουσιάζουν αρκετά ονόματα.

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ ανακοίνωσε την αποστολή της εθνικής Γαλλίας για τον αγώνα με τη Σουηδία (11/11), στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2016 και με την Ακτή Ελεφαντοστού (15/11) σε φιλικό και από τα ονόματα δεν λείπουν οι εκπλήξεις.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των "τρικολόρ" προτίμησε τον Αντριάν Ραμπιό αντί του Γιοάν Καμπάιγ, αφού ο νεαρός μέσος της Παρί βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και δεν αποκλείεται να κάνει ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα.

Εκτός έμεινε ο Αντρέ Πιερ Ζινιάκ, λόγω της πληθώρας επιθετικών που έχει στη διάθεσή του ο Ντεσάμπ, μετά από την επιστροφή σε φόρμα του Ολιβιέ Ζιρού και το εκπληκτικό δίδυμο των Αντουάν Γκριεζμάν και Κεβίν Γκαμεϊρό στην Ατλέτικο. Στα φορ δεν χώρεσε ούτε ο πρώτος σκόρερ της Bundesliga, Αντονί Μοντέστ, ούτε ο δεύτερος και τρίτος σκορερ της Ligue 1, Αλεξάντρ Λακαζέτ και Αλασάν Πλεά.

Ο Ντεσάμ "έκοψε" για πρώτη φορά από τον Σεπτέμβριο του 2015 τον Αντονί Μαρσιάλ, δικαιολογώντας την απόφασή του: "Ο προπονητής του στον σύλλογο (σ.σ. Ζοζέ Μουρίνιο) περιμένει περισσότερα από αυτόν κι εγώ το ίδιο". Στη θέση του κάλεσε τον Ουσμάν Ντεμπελέ της Ντόρτμουντ που έχει κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα στη σεζόν.

Η αποστολή της εθνικής Γαλλίας

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Ουγκό Λορίς (Τότεναμ), Στεβ Μανταντά (Κρίσταλ Πάλας), Αλφόνς Αρεολά (Παρί Σεν Ζερμέν)

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Ραφαέλ Βαράν (Ρεάλ Μαδρίτης), Λοράν Κοσιελνί (Άρσεναλ), Σαμουέλ Ουμτιτί (Μπαρτσελόνα), Αντέλ Ραμί (Σεβίλλη), Λοβρίν Κιρζαβά (Παρί Σεν Ζερμέν), Λικά Ντιν (Μπαρτσελόνα), Τζιμπρίλ Σιντιμπέ (Μονακό), Σεμπαστιάν Κορσιά (Λιλ)

ΜΕΣΟΙ

Ενγκολό Καντέ (Τσέλσι), Μπλεζ Ματουιντί (Παρί Σεν Ζερμέν), Πολ Πογκμπά (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Αντριάν Ραμπιό (Παρί Σεν Ζερμέν), Μουσά Σισοκό (Τότεναμ), Ντμιτρί Παγέτ (Γουέστ Χαμ)

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Ολιβιέ Ζιρού (Άρσεναλ), Αντουάν Γκριεζμάν (Ατλέτικο), Κεβίν Γκαμεϊρό (Ατλέτικο), Ουσμάν Ντεμπελέ (Ντόρτμουντ), Ναμπίλ Φεκίρ (Λιόν), Κινγκσλέ Κομάν (Μπάγερν)

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ