ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Με αλλαγές σε πρόσωπα και διάταξη η Αργεντινή

Με αλλαγές σε πρόσωπα και διάταξη η Αργεντινή
AP PHOTO/VICTOR CAIVANO

Ο Χόρχε Σαμπαόλι προέβη σε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα της Αργεντινής, μετά από την ισοπαλία στην πρεμιέρα κόντρα στην Ισλανδία. Οι έντεκα της Κροατίας.

Με αλλαγές σε πρόσωπα και διάταξη θα παραταχθεί η Αργεντινή στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου με αντίπαλο την Κροατία για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018. Ο Χόρχε Σαμπαόλι έλαβε το... μήνυμα μετά από την απογοητευτική ισοπαλία 1-1 κόντρα στην Ισλανδία στην πρεμιέρα και δεν στάθηκε μόνο σε παίκτες με κακή απόδοση, αλλά και στη γενικότερη λειτουργία της ομάδας.

Γι' αυτόν τον λόγο μετέτρεψε το 4-2-3-1 σε 3-4-2-1, με τον Μάρκος Ρόχο να αποτελεί τον πρώτο παίκτη που "κόπηκε" από την ενδεκάδα, με τον Γκαμπριέλ Μερκάντο να παίρνει θέση στα στόπερ μαζί με τους Νικολάς Οταμέντι και Νικολάς Ταγλιαφίκο.

Στο κέντρο, ο Λούκας Μπίγλια με τον Άνχελ ντι Μαρία έμειναν εκτός και η τετράδα αποτελείται από έναν προωθημένο Εντουάρντο Σάλβιο και τους Χαβιέρ Μαστσεράνο, Ένσο Πέρες και Μάρκος Ακούνια από δεξιά προς τα αριστερά. Οι δύο τελευταίοι παίρνουν τα πρώτα λεπτά συμμετοχής στο φετινό τουρνουά.

Στην κορυφή παραμένει ο Σέρχιο Αγκουέρο, με τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν στον πάγκο, ενώ πίσω από το φορ θα αγωνιστεί ο Λιονέλ Μέσι. Δίπλα του θα βρίσκεται ο Μαξιμιλιάνο Μέσα που παραμένει βασικός.

Η ενδεκάδα της Αργεντινής: Καμπαγέρο, Μερκάντο, Οταμέντι, Ταγλιαφίκο, Σάλβιο, Μαστσεράνο, Πέρες, Ακούνια, Μέσι, Μέσα, Αγκουέρο

Αλλαγή υπάρχει και στην ενδεκάδα της Κροατίας, με τον Ζλάτκο Ντάλιτς να κρατάει στον πάγκο τον Αντρέι Κράμαριτς και να βάζει στη θέση του τον Μαρτσέλο Μπρόζοβιτς, χωρίς να γίνεται γνωστό ακόμα αν θα επιλέξει σχηματισμό 4-2-3-1 ή 4-3-3.

Η ενδεκάδα της Κροατίας: Σούμπασιτς, Βρσάλκο, Λόβρεν, Βίντα, Στρίνιτς, Ράκιτιτς, Μόντριτς, Μπρόζοβιτς, Ρέμπιτς, Μάντζουκιτς, Πέρισιτς

Photo credits: AP Photo/Victor Caivano

Ήρθε η ώρα να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο! Βραζιλία - Κόστα Ρίκα με 300+ ειδικά στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι στο Stoiximan.gr!

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ