ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Με Αγκουέρο στην 11άδα η Αργεντινή

Με Αγκουέρο στην 11άδα η Αργεντινή
© AFP/GETTY IMAGES

Ο Σέρχιο Αγκουέρο πήρε μέρος στην τελευταία προπόνηση της Αργεντινής και αναμένεται να βρίσκεται πίσω από τον Ιγκουαΐν στο ματς με την Παραγουάη. Δείτε την πιθανή 11άδα, η οποία θα έχει αρκετές αλλαγές

Την Κυριακή ο Σέρχιο Αγκουέρο δεν είχε προπονηθεί, λόγω προβλήματος στην γάμπα, αλλά την Δευτέρα έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα και την Τρίτη αναμένεται να είναι στην 11άδα της Αργεντινής κόντρα στην Παραγουάη.

Θα είναι λοιπόν και πάλι πίσω από τον Ιγκουαΐν, με τον Ντι Μαρία αριστερά και δεξιά τον Γκαϊτάν, ο οποίος θα πάρει την θέση του Ντιμπάλα (ο άσος της Γιουβέντους κόντρα στο Περού είχε παίξει στην θέση του Λιονέλ Μέσι).

Στο κέντρο θα είναι ο Μαστεράνο, όχι όμως με τον Κρανεβίτερ, αλλά με τον Μπανέγα, καθώς η Αργεντινή είχε πρόβλημα στην δημιουργία, το οποίο λύθηκε όταν μπήκε στο ματς ο μέσος της Ιντερ.

Ο Σαμπαλέτα είναι τιμωρημένος, όπως και ο Οταμέντι, έτσι δεξί μπακ θα παίξει ο Μερκάδο και στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον Ραμίρο Φούνες Μόρι θα είναι ο Ματέο Μουσάκιο της Βιγιαρεάλ. Αριστερά φυσικά θα παίξει και πάλι ο Ρόχο και στο τέρμα ο Ρομέρο.

Η Αργεντινή το βράδυ της Τρίτης (02:30 / ξημερώματα Τετάρτης) υποδέχεται την Παραγουάη στην Κόρδοβα και μετά την απώλεια στο Περού, η ομάδα του Εντγκάρδο Μπάουσα έπεσε στην 5η θέση της βαθμολογίας με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, έτσι το ματς κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμο.

#Eliminatorias Luego de los trabajos tácticos y de pelota parada, un grupo de jugadores hace fútbol en espacios reducidos.

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Selección Argentina (@afaseleccion) στις

#Eliminatorias El entrenador Gustavo Campagnuolo trabaja con los tres arqueros del plantel: Romero, Andújar y Guzmán.

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Selección Argentina (@afaseleccion) στις

#Eliminatorias ¡Buenos días Albicelestes! #Argentina comenzó el último entrenamiento antes de enfrentar mañana a #Paraguay en Córdoba.

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Selección Argentina (@afaseleccion) στις

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ