ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Με 3-5-2 και Ακούνια - Πέρες η Αργεντινή

Argentina's Lionel Messi is congratulated by teammates Sergio Aguero and Eduardo Salvio after he scored during a friendly soccer match between Argentina and Haiti in Buenos Aires, Argentina, Tuesday, May 29, 2018. (AP Photo/Victor R. Caivano)
Argentina's Lionel Messi is congratulated by teammates Sergio Aguero and Eduardo Salvio after he scored during a friendly soccer match between Argentina and Haiti in Buenos Aires, Argentina, Tuesday, May 29, 2018. (AP Photo/Victor R. Caivano) AP

Ο Χόρχε Σαμπαόλι αφήνει στην άκρη το 4-2-3-1 που παρέταξε κόντρα στην Ισλανδία και καταφεύγει στο προσφιλές του 3-5-2 απέναντι στην Κροατία. Ο Πέρες στη θέση του Μπίγλια, ο Ακούνια σε αυτή του Ντι Μαρία, ένας καθαρός κεντρικός αμυντικός στην τριάδα.

Η εθνική Αργεντινής θέλει να αφήσει πίσω της την ισοπαλία (1-1) στην πρεμιέρα της στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 με αντίπαλο την αντίστοιχη της Ισλανδίας και θα προσπαθήσει να πετύχει την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση κόντρα σε εκείνη της Κροατίας στο Νίζνι Νόβγκοροντ (21/6, 21:00, live η εξέλιξη από το Sport24.gr).

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της "αλμπισελέστε" αφήνει στην άκρη τη διάταξη (4-2-3-1) που δεν λειτούργησε κόντρα στου Σκανδιναβούς κι επιλέγει αυτή που του αρέσει περισσότερο από όλες. Το 3-5-2! Ο Ένσο Πέρες (μπήκε στην αποστολή από το "παράθυρο" λόγω του τραυματισμού του Μανουέλ Λανσίνι) παίρνει τη θέση του αργού... Λούκας Μπίγλια κι ο Μάρκος Ακούνια αυτή του νωθρού στην πρεμιέρα Άνχελ Ντι Μαρία στο αρχικό σχήμα.

Εντύπωση προκαλεί ότι από την αμυντική τριάδα, μόνον ο Νικολάς Οταμέντι είναι καθαρό αμυντικό (ο Μερκάδο είναι δεξιός μπακ, ο Ταγλαφίκο είναι αριστερός).

Η ενδεκάδα της εθνικής ομάδας της "χώρας του τάνγκο" στο ματς με την Κροατία θα είναι: Καμπαγέρο- Μερκάδο, Οταμέντι, Ταγλιαφίκο - Σάλβιο, Μαστσεράνο, Πέρες, Ακούνια, Μέσι, Μέσα - Αγκουέρο.

Ήρθε η ώρα να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο! Αργεντινή - Κροατία με 300+ ειδικά στοιχήματα και προσφορά*-έκπληξη στο Stoiximan.gr (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

Photo credits: AP Photo/Victor R. Caivano

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ