ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μασούντ: "Ο αποκλεισμός από την εθνική Ιράν ήταν ο,τι χειρότερο"

Μασούντ: "Ο αποκλεισμός από την εθνική Ιράν ήταν ο,τι χειρότερο"

Ο Ιρανός μέσος της ΑΕΚ, Μασούντ Σοτζέι, επέστρεψε στην εθνική ομάδα της πατρίδας του και με δηλώσεις του χαρακτήρισε "ο,τι χειρότερο μπορούσε να του συμβεί" τον αποκλεισμό.

Η συμμετοχή του Σοτζέι Μασούντ στον ευρωπαϊκό αγώνα του Πανιωνίου με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ τον περασμένο Αύγουστο προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις στο Ιράν, με αποτέλεσμα ο 33χρονος χαφ να μείνει για αρκετούς μήνες εκτός εθνικής. Προ ημερών, ωστόσο, ήταν μέσα στις επιλογές του Κάρλος Κεϊρόζ για το φιλικό με την Τυνησία.

Μάλιστα, αγωνίστηκε κιόλας (ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα). Με δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα της ιρανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας χαρακτήρισε την περίοδο αποκλεισμού του ως "ο,τι χειρότερο μπορούσε να του συμβεί" και ως "κορυφαία στιγμή στην καριέρα του" την τρίτη συμμετοχή του σε Παγκόσμιο Κύπελλο.

"Είναι τιμή η επιστροφή μου στην εθνική ομάδα. Κάποιες φορές συμβαίνουν στη ζωή ορισμένα πράγματα που δεν είναι στον έλεγχό σου και για μένα αυτό συνέβη. Κάτι τέτοιο έγινε και σε μένα και ήμουν εκτός της εθνικής ομάδας. Ο αποκλεισμός μου ήταν ό,τι χειρότερο μπορούσε να μου συμβεί.

Τώρα είμαι ευγνώμων στο Θεό που φορώ και πάλι το εθνόσημο σαν στρατιώτης. Είμαι περήφανος γι’ αυτό και ευχαριστώ όλους όσοι με βοήθησαν. Εύχομαι να είμαι στο Μουντιάλ, θα είναι η κορυφαία μέρα στην καριέρα μου αν παίξω σε τρίτο Μουντιάλ. Μια μέρα που δεν θα ξεχάσω ποτέ", υποστήριξε ο Σοτζέι Μασούντ.

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ