ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μαρτίνεθ: "Την Πέμπτη θα αποφασίσω για τον Μενιέ"

Belgium's Coach Roberto Martinez looks on prior to the World Cup Group H qualifying soccer match between Belgium and Estonia,  at the King Baudouin Stadium in Brussels on Sunday, Nov. 13, 2016. (AP Photo/Olivier Matthys)
Belgium's Coach Roberto Martinez looks on prior to the World Cup Group H qualifying soccer match between Belgium and Estonia, at the King Baudouin Stadium in Brussels on Sunday, Nov. 13, 2016. (AP Photo/Olivier Matthys) AP

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Βελγίου, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, υποστήριξε ότι την Πέμπτη θα μπορεί να διαπιστώσει εάν ο Τομά Μενιέ θα είναι στη διάθεσή του για το ματς με την Ελλάδα. Τι σκέφτεται για την άμυνα.

Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει την αντίστοιχη του Βελγίου, στις 25 Μαρτίου στο "Stade Roi Baudouin" των Βρυξελλών για την 5η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ 2018 όσον αφορά στην ευρωπαϊκή γεωγραφική ζώνη και ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ δεν γνωρίζει εάν θα έχει στη διάθεσή του τον Τομά Μενιέ.

O 43χρονος Ισπανός τεχνικός, άλλωστε, ξεκαθάρισε ότι την Πέμπτη θα αποφασίσει για τη συμμετοχή - ή μη - του 25χρονου μπακ της Παρί Σεν-Ζερμέν στο ματς με την Ελλάδα.

"Ο Τοργκάν Αζάρ ήρθε και προπονείται κανονικά με την ομάδα. Από την άλλη ο Τομά Μενιέ έμεινε με το ιατρικό επιτελείο. Δούλεψε καλά και θα πάρουμε αύριο μια οριστική απόφαση. Ο Τομά δεν έχει ανάγκη να προπονηθεί δυνατά γιατί είμαστε σε μια περίοδο πολύ ειδική για τους παίκτες. Είμαστε σε μια περίοδο, κατά την οποία πρέπει να διαχειριστούμε κάθε υπόθεση ξεχωριστά.

Ο Βερμάλεν είναι πολύ σημαντικός παίκτης γιατί φέρει εμπειρία. Είναι πολύ συγκεντρωμένος και ικανοποιημένος που είναι μαζί μας. Προπονήθηκε όλες τις ημέρες. Από θέμα φυσικής κατάστασης, είναι θετικό.

Τόσο αυτός, όσο και ο Σιμάν μπορούν να φέρουν σημαντικά πράγματα στην ομάδα. Είναι σταθεροί, υπομονετικοί, στην υπηρεσία του συνόλου. Αλλά, μπορώ να επίσης να χρησιμοποιήσω τον Ντεντόνκερ σε αυτή τη θέση. Δεν παίζει σε αυτή τη θέση στην ομάδα του, αλλά είναι μια επιλογή για εμάς. Δεν έχω αποφασίσει ακόμη. Θα το κάνω μετά τις προπονήσεις της Πέμπτης και της Παρασκευής", υποστήριξε ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Photo credits: AP Photo/Olivier Matthys

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ