ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μαρτίνεθ: "Είμαστε χαλαροί, οι Βόσνιοι καίγονται"

Belgium's coach Roberto Martinez gives directions to his players during the World Cup Group H qualifying soccer match between Greece and Belgium at Georgios Karaiskakis Stadium in Piraeus port, near Athens, Greece, Sunday Sept. 3, 2017. (AP Photo/Yorgos Karahalis)
Belgium's coach Roberto Martinez gives directions to his players during the World Cup Group H qualifying soccer match between Greece and Belgium at Georgios Karaiskakis Stadium in Piraeus port, near Athens, Greece, Sunday Sept. 3, 2017. (AP Photo/Yorgos Karahalis) AP

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Βελγίου, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, παραδέχθηκε ότι η ομάδα του είναι πιο χαλαρή για την αναμέτρηση με τη Βοσνία, για το αποτέλεσμα της οποίας υπάρχει άμεσο ελληνικό ενδιαφέρον.

Η εθνική Βοσνίας υποδέχεται στο Σαράγεβο (7/10, 19:00) την αντίστοιχη του Βελγίου για την ένατη αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ 2018 όσον αφορά στην ευρωπαϊκή γεωγραφική ζώνη με το ελληνικό ενδιαφέρον να είναι άμεσο καθώς ενδεχόμενη βαθμολογική απώλεια των γηπεδούχων θα φέρει την Ελλάδα (με την προϋπόθεση ότι θα νικήσει τις εθνικές Κύπρου και Γιβραλτάρ) ξανά στη δεύτερη θέση.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Βελγίου, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, παραδέχθηκε ότι η ομάδα του είναι πιο χαλαρή καθώς έχει εξασφαλίσει την πρόκριση της στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου - η οποία θα διεξαχθεί στη Ρωσία - σε αντίθεση με τους Βόσνιους που "καίγονται".

"Υπάρχει μια μεγάλη διαφορά, είμαστε χαλαροί γιατί είμαστε η μοναδική ευρωπαϊκή εθνική ομάδα που έχουμε εξασφαλίσει την πρόκρισή μας στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας. Γι αυτούς (Βόσνιους) είναι όλα ή τίποτα", υποστήριξε ο Ισπανός προπονητής.

Μετά από οκτώ ματς σε αυτήν την προκριματική σειρά το Βέλγιο έχει 22 βαθμούς, έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση και το εισιτήριο για την απευθείας πρόκριση στα γήπεδα της Ρωσίας, η Βοσνία με 14 βαθμούς βρίσκεται στη δεύτερη θέση και η Ελλάδα με 13 βαθμούς στην τρίτη θέση.

Βοσνία και Ελλάδα μάχονται για τη δεύτερη θέση - η οποία οδηγεί μέσω μπαράζ στην τελική φάση του Μουντιάλ 2018 - με την εθνική ομάδα της γειτονικής χώρας να αναμετράται στις δύο τελευταίες αγωνιστικές με Βέλγιο (εντός, 7/10, 19:00) και Εσθονία (στο Ταλίν, 10/10, 21:45) και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με Κύπρο (στη Λευκωσία, 7/10, 21:45) και Γιβραλτάρ (εντός, 10/10, 21:45).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ