ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μαρτίνεθ: "Δεν έχουμε παίξει ακόμη με ομάδα σαν την Ελλάδα"

Belgium's coach Roberto Martinez looks on during a friendly soccer match against Spain at the King Baudouin stadium in Brussels on Thursday, Sept. 1, 2016. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert)
Belgium's coach Roberto Martinez looks on during a friendly soccer match against Spain at the King Baudouin stadium in Brussels on Thursday, Sept. 1, 2016. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert) AP

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Βελγίου, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, υποστήριξε ότι η ομάδα του δεν έχει αντιμετωπίσει ακόμη στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 μια ομάδα σαν την Ελλάδα.

Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει την αντίστοιχη του Βελγίου, στις 25 Μαρτίου στο "Stade Roi Baudouin" των Βρυξελλών για την 5η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ 2018 όσον αφορά στην ευρωπαϊκή γεωγραφική ζώνη και ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ έπλεξε το εγκώμιο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

"Ο Βιτσέλ παραμένει για εμένα ο αρχηγός της ομάδας. Ο Ντεντόνκερ μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως μέσος, όσο κι ως αμυντικός. Δεν έχουμε παίξει ακόμη με μια ομάδα τόσο έμπειρη και τόσο δυνατή όπως η Ελλάδα. Ο Φελαϊνί προπονήθηκε με την ομάδα την Τρίτη, δεν έχουμε άλλους τραυματίες.

Ο Λουκακού έχει γίνει πιο πλήρης τα τελευταία χρόνια, θα έλεγα ότι έχει ωριμάσει στο παιχνίδι του. Αλλά, το πιο σημαντικό είναι οι παίκτες να λειτουργούν στην ομάδα κι όχι ατομικά. Το πρώτο μέρος της δουλειάς είναι να βρούμε τα πατήματά μας από τον περασμένο Νοέμβρη", υποστήριξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Βελγίου.

Photo credits: AP Photo/Geert Vanden Wijngaert

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ