ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μαραντόνα: "Ο Μέσι δεν μπορεί να λύσει τα πάντα"

Μαραντόνα: "Ο Μέσι δεν μπορεί να λύσει τα πάντα"
AP PHOTO/PETR DAVID JOSEK

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα ήταν αρκετά δηκτικός σχετικά με την ποιότητα των συμπαικτών του Λιονέλ Μέσι στην εθνική Αργεντινής αλλά και τη σχέση των ανθρώπων της ομάδας με το ποδόσφαιρο.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα συνεχίζει μέχρι το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 να σχολιάζει τη διοργάνωση στο κανάλι "Telesur" της Βενεζουέλας και να μην χαρίζεται στην εθνική Αργεντινής.

Η χώρα που οδήγησε στην κατάκτηση του τελευταίου τίτλου της στη διοργάνωση, το 1986, αποκλείστηκε από τη φάση των 16 του φετινού τουρνουά, χωρίς να έχει καλή απόδοση σε κανένα από τα τέσσερα παιχνίδια που έδωσε στα γήπεδα της Ρωσίας. Αιτία, πάντως, δεν ήταν ο Λιονέλ Μέσι, σύμφωνα με τον Αργεντινό θρύλο, ο οποίος στήριξε τον "διάδοχό" του, όχι όμως και τους συμπαίκτες του.

"Ήθελαν ο Μέσι να λύσει τα πάντα. Ο Λέο είχε συμμετοχή στον αγώνα, πάσαρε στον Λούκας Μπίγλια και στον Ένσο Πέρες, όμως έπαιρνε πίσω σκουπίδια. Πρέπει να σκοράρει, να περάσει την μπάλα και να ανακτήσει τη μπάλα και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να συμβεί. Η ιστορία γράφεται από την ποιότητα των ηγετών. Η Αργεντίνα βρίσκεται πίσω. Πρέπει να δημιουργηθεί μία ομάδα, με κόσμο που γνωρίζει από ποδόσφαιρο. Υπάρχουν πολλοί που τους κλοτσάς την μπάλα και στην επιστρέφουν με το χέρι".

Μάλιστα, έκανε την αναπόφευκτη σύγκριση με τη φιναλίστ του τελικού, Κροατία: "Συνάντησα τον Ντάβορ Σούκερ που ήταν συμπαίκτης μου στη Σεβίλλη και είναι στην κροατική ομοσπονδία. Έχει μία απίστευτη σχέση με τους παίκτες, που είναι προετοιμασμένοι να αφήσουν τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο και βρίσκονται στον τελικό".

Photo credits: AP Photo/Petr David Josek

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ