ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μαραντόνα: "Ο Αγκουέρο δεν είναι για 90 λεπτά"

Argentina head coach Diego Maradona, right, kisses Sergio Aguero after the World Cup quarterfinal soccer match between Argentina and Germany at the Green Point stadium in Cape Town, South Africa, Saturday, July 3, 2010.  Germany won 4-0. (AP Photo/Gero Breloer)
Argentina head coach Diego Maradona, right, kisses Sergio Aguero after the World Cup quarterfinal soccer match between Argentina and Germany at the Green Point stadium in Cape Town, South Africa, Saturday, July 3, 2010. Germany won 4-0. (AP Photo/Gero Breloer) ASSOCIATED PRESS

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα τοποθετήθηκε για το επιθετικό πρόβλημα της Εθνικής Αργεντινής και τόνισε πως ο πρώην γαμπρός του, Κουν Αγκουέρο, δεν πρέπει να παίζει συνέχεια βασικός.

Η γκέλα της Αργεντινής στην πρεμιέρα της στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας απέναντι στην Ισλανδία έχει φέρει μπαράζ κριτικής στον Σαμπάολι και τους παίκτες του. Εκείνος που μιλά συνεχώς είναι ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.

Ο "Ντιεγκίτο" έχει πει την άποψη του παντού και το ίδιο έκανε σε τηλεοπτική εκπομπή της πατρίδας του.

Εκείνος που βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης ήταν ο Κουν Αγκουέρο. Ο πρώην γαμπρός του Μαραντόνα, είχε παντρευτεί την κόρη του, δεν πρέπει να παίζει συνέχεια βασικός σύμφωνα με την άποψη του "Ντιεγκίτο". Μάλιστα, επεσήμανε ότι ο Παβόν με τον Ιγκουαΐν μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά στο εναέριο παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: "Πιστεύω ότι ο Κουν δεν είναι για 90 λεπτά. Πιστεύω ότι αν βάζεις συνέχεια τον Κουν στην αρχική ενδεκάδα θα τον "κάψεις" για το υπόλοιπο του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Πιστεύω ότι ο Παβόν και ο Ιγκουαΐν μπορούν να αποτελέσουν σημεία κλειδιά και να παίρνουν κεφαλιές, ώστε να μην περνούν ανεκμετάλλευτες όλες οι οι σέντρες".

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα!

Photo credits: AP Photo/Gero Breloer

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ