ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μαραντόνα: "Μην περιμένουμε να μας πάρει ο Μέσι μόνος του το Παγκόσμιο Κύπελλο"

Former soccer players and Argentinian idol Diego Maradona gestures prior the group D match between Argentina and Croatia at the 2018 soccer World Cup in Nizhny Novgorod Stadium in Nizhny Novgorod, Russia, Thursday, June 21, 2018. (AP Photo/Ricardo Mazalan)
Μαραντόνα (AP PHOTO/RICARDO MAZALAN)

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα υπερασπίστηκε γι' ακόμη μία φορά τον Λιονέλ Μέσι, ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι δεν μπορούν οι Αργεντινοί να περιμένουν από τον "Pulga" να οδηγήσει μόνος του την "αλμπισελέστε" στην κορυφή.

Μπορεί ο Χαβιέρ Μαστσεράνο να διέψευσε τους ισχυρισμούς (του Καρούσο Λομπάρντι) περί επεισοδίου με τον Ουιλφρέντο Καμπαγέρο και τον Κριστιάν Παβόν (έσπευσε να υπερασπιστεί τον Καμπαγέρο), αλλά η ατμόσφαιρα στην εθνική Αργεντινής μετά την ισοπαλία (1-1) με την Ισλανδία και τη συντριβή (0-3) από την Κροατία είναι βαριά κι... ασήκωτη.

Ο Λιονέλ Μέσι βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και της κριτικής. Ο Ντιέγκο Μαραντόνα υποστήριξε τον "Pulga", ωστόσο ξεκαθάρισε ότι μόνος του δεν μπορεί να οδηγήσει την "αλμπισελέστε" στην κατάκτηση του τροπαίου.

"Ο Μέσι έπαιξε, όπως έπρεπε να παίξει. Είναι δύσκολο να πρέπει να λύσεις τα προβλήματα των συμπαικτών σου και το ένιωσα στο πετσί μου. Ο Μέσι ανοίγει χώρο και δεν του δίνουν την μπάλα, οπότε αυτό είναι πρόβλημα. Μην περιμένουμε να μας πάρει ένα Παγκόσμιο Κύπελλο μόνος", υποστήριξε ο Ντιέγκο Μαραντόνα.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα!

Photo credits: AP Photo/Sergei Grits

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ