ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μαραντόνα: "Απολογούμαι στη FIFA, απαράδεκτα αυτά που είπα"

Argentina's former soccer star Diego Maradona cheers for his team before the group D match between Argentina and Croatia at the 2018 soccer World Cup in Nizhny Novgorod Stadium in Nizhny Novgorod, Russia, Thursday, June 21, 2018. (AP Photo/Petr David Josek)
Μαραντόνα AP PHOTO/PETR DAVID JOSEK

Μετά από τη επίπληξη της FIFA, ο Ντιέγκο Μαραντόνα ζήτησε συγγνώμη για τις κατηγορίες εναντίον του διαιτητή στο Κολομβία - Αγγλία και θα παραμείνει πρεσβευτής επ' αμοιβή του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα πήρε πίσω τις κατηγορίες που εξαπέλυσε εναντίον διαιτητών και FIFA, σχετικά με τις αποφάσεις του Μαρκ Γκάιγκερ στο Κολομβία - Αγγλία.

Ο Αργεντινός αστέρας, καλεσμένος της παγκόσμιας ομοσπονδίας στους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου ως "θρύλος της FIFA", έκανε λόγο για "μνημειώδη κλοπή" σε σχολιασμό του σε κανάλι της Βενεζουέλας, κάλεσε τον αρχιδιαιτητή της FIFA, Πιερλουίτζι Κολίνα, να απολογηθεί στους Κολομβιανούς, κι άφησε υπόνοιες για νέο κύμα διαφθοράς στην ομοσπονδία.

"Επηρεασμένος από τον ενθουσιασμό της υποστήριξης της Κολομβίας τις προάλλες, είπα μερικά πράγματα και παραδέχομαι ότι ορισμένα εξ αυτών ήταν απαράδεκτα", τόνισε με μήνυμά του στο instagram ο 57χρονος βετεράνος.

"Απολογούμαι στη FIFA και στον πρόεδρό της. Παρότι μερικές φορές ίσως έχω αντιθέσεις για κάποιες διαιτητικές αποφάσεις, τρέφω απόλυτο σεβασμό για τη δουλειά -που δεν είναι εύκολη- που ο οργανισμός και οι διαιτητές κάνουν".

Η απολογία του Μαραντόνα ήρθε λίγη ώρα μετά από την επίσημη επίπληξή του από τη FIFA, με ορισμένες "αιχμηρές" εκφράσεις.

Μετά από αυτή τη δήλωση, ο Μαραντόνα πιθανότατα θα διατηρήσει τον ρόλο του πρεσβευτή της FIFA στη διοργάνωση, για τον οποίο αμείβεται με 11.000 ευρώ ανά αγώνα.

Photo credits: AP Photo/Petr David Josek

Ήρ​θε η στιγμή να απολαύσεις ​τα προημιτελικά ​τ​ο​υ​ Π​αγκοσμίου Κ​υ​π​έ​λλο​υ​ στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα!

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ