ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μακ: "Αν ήθελα να κάνω θέατρο, θα έμενα κάτω"

Slovakia's Martin Skrtel, right, talks with teammate Robert Mak during the Euro 2016 Group B soccer match between Slovakia and England at the Geoffroy Guichard stadium in Saint-Etienne, France, Monday, June 20, 2016. (AP Photo/Francois Mori)
Slovakia's Martin Skrtel, right, talks with teammate Robert Mak during the Euro 2016 Group B soccer match between Slovakia and England at the Geoffroy Guichard stadium in Saint-Etienne, France, Monday, June 20, 2016. (AP Photo/Francois Mori) AP PHOTO/FRANCOIS MORI

Η αποβολή του Ρόμπερτ Μακ για θέατρο στον αγώνα της Σλοβακίας με την Σκωτία συζητιέται ακόμη, ο ίδιος όμως διευκρίνισε μέσω της προσωπικής ιστοσελίδας του ότι δεν επεδίωξε να πάρει πέναλτι.

O Ρόμπερτ Μακ ήταν μοιραίος για τη Σλοβακία στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Σκωτία, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο μόλις στο 23', αλλάζοντας σε μεγάλο βαθμό τα δεδομένα του αγώνα, με αποτέλεσμα η ομάδα του να ηττηθεί τελικά με γκολ στο 89'.

Ο άσος του ΠΑΟΚ, μέσω της προσωπικής ιστοσελίδας του, εξήγησε ότι δεν ήθελε να κάνει θέατρο.

Συγκεκριμένα, έγραψε: "Δεν είχα σκοπό να κάνω θέατρο. Ο τερματοφύλακας έτρεξε κατά πάνω μου, αλλά πρόλαβε να τραβήξει το χέρι του, δεν μπόρεσα να σταματήσω την πτώση, αλλά μετά σηκώθηκα και συνέχισα να παίζω.

Αν ήθελα όντως να κάνω θέατρο, θα έμενα κάτω. Ζητώ συγγνώμη από τους συμπαίκτες μου, γιατί έπρεπε να αγωνιστούν για πάνω από μια ώρα με παίκτη λιγότερο και χάσαμε από μια άτυχη στιγμή. Ποτέ δεν καριέρα μου δεν έχω κερδίσει πλεονέκτημα κάνοντας θέατρο. Λυπάμαι για ότι έγινε και πιστεύω ότι απέναντι στην Μάλτα θα έχουμε ένα ευτυχές τέλος στα προκριματικά".

Photo Credits: AP Photo/Francois Mori

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ