ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μαγικές βραδιές Μουντιάλ στο σπίτι της 24MEDIA: Έλα στην παρέα μας!

Soccer fans prepare to watch the live broadcast of the 2018 soccer World Cup in Beijing, China, Thursday, June 14, 2018. (AP Photo/Ng Han Guan)
Soccer fans prepare to watch the live broadcast of the 2018 soccer World Cup in Beijing, China, Thursday, June 14, 2018. (AP Photo/Ng Han Guan) AP

Οι Μουντιαλικές βραδιές στο σπίτι της 24MEDIA συνεχίζονται! Δήλωσε συμμετοχή και μπορεί να βλέπεις το επόμενο ματς από το σαλόνι του σπιτιού μας, με την καλύτερη παρέα και πολλή ποδοσφαιρική κουβέντα.

Το περιμέναμε τέσσερα χρόνια. Η στιγμή που ονειρευόμασταν από τον τελικό Αργεντινή - Γερμανία το καλοκαίρι του 2014 στη Βραζιλία (επιτέλους) έφτασε! Το Μουντιάλ έκανε σέντρα την Πέμπτη (14/6) και μια μέρα μετά έγινε και η... σέντρα στις ποδοσφαιρικές βραδιές στο σπίτι μας.

Το σπίτι της 24MEDIA άνοιξε για να υποδεχθεί παρέα με το NIVEA MEN τους οκτώ τυχερούς αναγνώστες του Sport24.gr και του Oneman.gr που είδαν παρέα με τους δημοσιογράφους του ομίλου μας τη "μάχη" της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Πορτογαλίας με την δυνατή Ισπανία.

Μήπως τώρα είναι η σειρά σου; Τα καλύτερα έρχονται στη μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου κι εμείς φροντίζουμε να τα περάσουμε μαζί. Στο σαλόνι μας, με το κατάλληλο φαγητό, αναψυκτικά και ό,τι άλλο χρειάζεται για ζήσεις ένα μαγικό ποδοσφαιρικό βράδυ. Θυμήσου: Για να φτάσεις στην... όαση - aka στο σαλόνι μας - θα πρέπει πρώτα να λύσεις τους γρίφους που ετοιμάσαμε μαζί με το NIVEA MEN για να μεταμορφώσουμε το σπίτι σε ένα μεγάλο escape room και να κάνουμε ακόμη πιο διασκεδαστική τη βραδιά σου.

Αν θες λοιπόν να παρακολουθήσεις μαζί μας το ματς της διοργανώτριας Ρωσίας με την Αίγυπτο των Σαλάχ και Ουάρντα (19/6, 21:00) ή τη μάχη της Αργεντινής με την Κροατία (21/6, 21:00) δεν έχεις παρά να δηλώσεις συμμετοχή στην παρακάτω φόρμα και μπορεί να είσαι εσύ ένας από τους τυχερούς.

powered by Typeform
TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ