ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Λύση για το Μουντιάλ: Νοικιάζεις υπάλληλο στη θέση σου για να μη χάσεις αγώνα

FILE - This Wednesday, March 1, 2017 file photo shows an inside view of the Fisht Olympic stadium in Sochi, Russia. Sochi's World Cup stadium is a spectacular, sweeping structure on the Black Sea coast, but few locals have seen inside. In fact, the Fisht Olympic Stadium hasn't hosted a game in nearly a year. (AP Photo/Artur Lebedev, File)
FILE - This Wednesday, March 1, 2017 file photo shows an inside view of the Fisht Olympic stadium in Sochi, Russia. Sochi's World Cup stadium is a spectacular, sweeping structure on the Black Sea coast, but few locals have seen inside. In fact, the Fisht Olympic Stadium hasn't hosted a game in nearly a year. (AP Photo/Artur Lebedev, File) AP PHOTO/ARTUR LEBEDEV, FILE

Η ιστοσελίδα "Bark" με το πρόγραμμα "World Cup Worker", προσφέρει τη δυνατότητα να "νοικιάζει" κάποιος έναν υπάλληλο, ο οποίος θα δουλεύει για εκείνον τις μέρες και τις ώρες του Μουντιάλ.

Κάθε ποδοσφαιρόφιλος που σέβεται τον εαυτό του, δεν θέλει να χάσει ούτε ένα ματς από το Παγκόσμιο Κύπελλο. Το περιμένει με ανυπομονησία κάθε τέσσερα χρόνια και επιθυμεί να δει όλα τα ματς, ακόμα και αυτά ανάμεσα σε υποδεέστερες ομάδες.

Τι γίνεται όμως αν οι αγώνες πέφτουν την ώρα που δουλεύεις; Μεγάλο βάσανο, ειδικά για εκείνους που δεν θέλουν ούτε να διανοηθούν να χάσουν έστω ένα λεπτό ή απλά να δουν τα... highlights το βράδυ.

Το μεγάλο αυτό πρόβλημα μπορεί να λυθεί. Με ποιο τρόπο; Πληρώνοντας κάποιον άλλον να εργαστεί στη θέση του. Η αγγλική ιστοσελίδα "Bark" με το πρόγραμμα "World Cup Worker", προσφέρει τη δυνατότητα ενοικίασης υπαλλήλου, ο οποίος θα δουλεύει τις μέρες και τις ώρες που έχει προγραμματιστεί αναμέτρηση του Μουντιάλ.

Το συγκεκριμένο "μοντέλο" θα λειτουργήσει στη Μεγάλη Βρετανία και η τιμή των υπαλλήλων θα κυμαίνεται στις 15 λίρες ανά ώρα, αν και το ποσό σε μερικούς μπορεί να είναι συζητήσιμο.

Τι πρέπει να κάνουν όσοι ενδιαφέρονται και όσοι δεν τους ενοχλεί αν το Παγκόσμιο Κύπελλο τούς κοστίσει λίγο παραπάνω; Το μόνο που έχουν να κάνουν, είναι να δηλώσουν ποια ματς θέλουν να παρακολουθήσουν και να αναζητήσουν τον υποψήφιο υπάλληλο.

Ο συνιδρυτής του σάιτ, Κάι Φέλερ, τόνισε: "Το να βρουν κάποιοι χρόνο, ώστε να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια του Μουντιάλ μπορεί να γίνει πολύ δύσκολο, ειδικά όταν τα ματς ξεκινάνε εν ώρα εργασίας. Από την άλλη υπάρχουν και αυτοί που δεν τους ενδιαφέρει καθόλου το ποδόσφαιρο και το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Οπότε σκεφτήκαμε, γιατί να μη συνδυάσουμε αυτές τις δύο ομάδες ατόμων και να φτιάξουμε μία υπηρεσία, η οποία ταυτόχρονα δίνει τη δυνατότητα στους μεν να βλέπουν μπάλα και στους δε να βγάζουν λεφτά".

AP Photo/Artur Lebedev, File

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ