ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Λουκακού: "Σημαντικό τεστ με Ελλάδα, να δούμε πού βρισκόμαστε"

Belgium's Romelu Lukaku celebrates his goal against Cyprus during the World Cup Group H qualifying soccer match, at GSP stadium, in Nicosia, Cyprus, Tuesday, Sept. 6, 2016. (AP Photo/Petros Karadjias)
Belgium's Romelu Lukaku celebrates his goal against Cyprus during the World Cup Group H qualifying soccer match, at GSP stadium, in Nicosia, Cyprus, Tuesday, Sept. 6, 2016. (AP Photo/Petros Karadjias) AP

Ο Βέλγος επιθετικός, Ρομελού Λουκακού, χαρακτήρισε το ματς με την Ελλάδα (25/3, 21:45) ως σημαντικό τεστ για την εθνική του ομάδα και τόνισε την καλή του επικοινωνία με τον Μέρτενς.

Οι εθνικές Ελλάδας και Βελγίου τίθενται αντιμέτωπες, το Σάββατο 25 Μαρτίου στο "Stade Roi Baudouin" των Βρυξελλών για την 5η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ 2018 όσον αφορά στην ευρωπαϊκή γεωγραφική ζώνη και ο Ρομελού Λουκακού υποστήριξε ότι το αποτέλεσμα της αναμέτρησης θα κρίνει σε ποιο δρόμο βαδίζει η ομάδα του.

"Είτε είμαι το νούμερο ένα είτε όχι, το κίνητρο παραμένει ίδιο. Θέλω συνέχεια να βελτιώνομαι. Ομαδικά μπορούμε να βελτιωθούμε περισσότερο. Αύριο (Σάββατο) θα είναι ένα σημαντικό τεστ για να δούμε πού βρισκόμαστε. Θα βάλω το λιθαράκι μου στην προσπάθεια της εθνικής, ακόμη κι αμυντικά.

Τόσο ο Εντέν (Αζάρ) όσο κι ο Κέβιν (Ντε Μπράινε) είναι δυο top ποδοσφαιριστές, αλλά έχουμε κι άλλους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μπορούν να τους αντικαταστήσουν.

Σε εμάς, όλοι μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε κάθε στιγμή. Επίσης, έχω καλή επικοινωνία με τον Μέρτενς. Ξέρει πού πρέπει να δώσω την μπάλα κι εγώ το ίδιο. Δεν χρειάζεται να μιλήσουμε.

Η πρόοδος βασίζεται στη δουλειά μου. Πάντα προσπαθώ να κάνω περισσότερα από τους άλλους κι αυτός είναι ο λόγος που γίνομαι πιο δυνατός. Είναι ακόμη μακρύς ο δρόμος. Υπάρχουν ακόμη πολλές προκλήσεις. Να κερδίσω τίτλους, κούπες. Αυτό είναι που μετρά", υποστήριξε ο Ρομελού Λουκακού.

Photo credits: AP Photo/Petros Karadjias

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ