ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Λουκακού: "Ο Νεϊμάρ δεν είναι ηθοποιός"

Brazil's Neymar, bottom, challenges for the ball with Mexico's Edson Alvarez during the round of 16 match between Brazil and Mexico at the 2018 soccer World Cup in the Samara Arena, in Samara, Russia, Monday, July 2, 2018. (AP Photo/Sergei Grits)
Brazil's Neymar, bottom, challenges for the ball with Mexico's Edson Alvarez during the round of 16 match between Brazil and Mexico at the 2018 soccer World Cup in the Samara Arena, in Samara, Russia, Monday, July 2, 2018. (AP Photo/Sergei Grits) (AP PHOTO/SERGEI GRITS)

Ενόψει της αναμέτρησης του Βελγίου με την Βραζιλία στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Ρομελού Λουκακού υπερασπίστηκε τον Νεϊμάρ, τονίζοντας πως ο Βραζιλιάνος δεν είναι... ηθοποιός.

Ο Νεϊμάρ γνωρίζει σκληρή κριτική στη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, αφού πολύ συχνά υπερβάλλει στις επαφές με τους αντιπάλους του, γεγονός που αντιμετωπίζεται είτε με χιούμορ και βίντεο - παρωδίες, είτε με καυστικές δηλώσεις από ανθρώπους του ποδοσφαίρου.

Ο Βραζιλιάνος φορ βρήκε έναν μάλλον απρόσμενο υποστηρικτή στο πρόσωπο του Ρομελού Λουκακού. Βέλγιο και Βραζιλία την Παρασκευή (5/7, 21:00) διεκδικούν ένα εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης και ο επιθετικός των "κόκκινων διαβόλων" δεν πήγε με το ρεύμα, αντιθέτως στάθηκε στο πλευρό του Νεϊμάρ.

"Δεν είναι ηθοποιός. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει ικανότητες πέραν του κανονικού και πιστεύω ότι στο μέλλον θα είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο.

Είμαι χαρούμενος που θα έχω την ευκαιρία να τον αντιμετωπίσω για δεύτερη φορά στην καριέρα μου", τόνισε χαρακτηριστικά ο Λουκακού.

AP Photo/Sergei Grits

Ήρ​θε η στιγμή να απολαύσεις ​τα προημιτελικά ​τ​ο​υ​ Π​αγκοσμίου Κ​υ​π​έ​λλο​υ​ στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα!

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ