ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Λοσάνο: "Το καλύτερο γκολ της καριέρας μου"

Mexico's Hirving Lozano celebrates after scoring the opening goal during the group F match between Germany and Mexico at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, June 17, 2018. (AP Photo/Michael Probst)
Mexico's Hirving Lozano celebrates after scoring the opening goal during the group F match between Germany and Mexico at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, June 17, 2018. (AP Photo/Michael Probst) AP

Ο Χίρβινγκ Λοσάνο ήταν ο άνθρωπος που χάρισε το τρίποντο στο Μεξικό απέναντι στην Γερμανία και ο ίδιος χαρακτήρισε το γκολ του ως το καλύτερο της καριέρας του.

Το Μεξικό έκανε το πρώτο ηχηρό μπαμ στο Μουντιάλ, νικώντας την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Γερμανία με 1-0. Δήμιος των πάντσερ ήταν ο εξτρέμ της Αϊντχόφεν, Χίρβινγκ Λοσάνο, ο οποίος έκανε δηλώσεις μετά το παιχνίδι στο Λουζνίκι της Μόσχας, τονίζοντας πως ήταν το καλύτερο τέρμα της μέχρι σήμερα καριέρας του.

"Δεν ξέρω αν είναι η μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία του Μεξικού, αλλά σίγουρα είναι μία από τις μεγαλύτερες. Είναι πολύ μεγάλη υπόθεση να ξεκινάς με το δεξί σε μία τέτοια διοργάνωση, εναντίον της ομάδας που έχει κατακτήσει το τρόπαιο", τόνισε μεταξύ άλλων και συνέχισε:

"Το γκολ που πέτυχα; Σίγουρα είναι το καλύτερο στην καριέρα μου. Όλοι έχουμε όνειρο να παίξουμε σε ένα παγκόσμιο κύπελλο και το να ξεκινάς τόσο θετικά είναι μεγάλο πράγμα. Είναι το καλύτερο γκολ που έχω πετύχει έως τώρα. Η προσπάθεια ήταν συνολική. Παίξαμε χωρίς φόβο και οι συμπαίκτες μου ήταν εκπληκτικό".

Σε αυτό το Μουντιάλ, ετοιμάσου να κάνεις Σερί. Κατέβασε το νέο Seri app του Stoiximan.gr, κάνε το απόλυτο σερί & κέρδισε 1.000.000€ μετρητά εντελώς δωρεάν* (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ