ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Λίνεκερ για Πέπε: "Βλέπω ότι παραμένει μ@@@@@ς"

Gary Lineker poses for photographers upon arrival to the world premiere of the film The Hunger Games Mockingjay Part 1 in London, Monday, Nov. 10, 2014. (Photo by Joel Ryan/Invision/AP)
Gary Lineker poses for photographers upon arrival to the world premiere of the film The Hunger Games Mockingjay Part 1 in London, Monday, Nov. 10, 2014. (Photo by Joel Ryan/Invision/AP) JOEL RYAN/INVISION/AP

Στον - τηλεσχολιαστή εδώ και αρκετά χρόνια - Γκάρι Λίνεκερ δεν άρεσε καθόλου η "βουτιά" του Πέπε στο ματς της Πορτογαλίας με το Μαρόκο και το έδειξε. (VIDEO)

Η Πορτογαλία πήρε την πρώτη της νίκη στο Παγκόσμιο Κύπελλο αφού επιβλήθηκε με 1-0 επί του Μαρόκου. Χάρη στο τέρμα του Κριστιάνο Ρονάλντο στο 4ο λεπτό οι Ίβηρες πήραν ένα σημαντικό τρίποντο παρά το γεγονός ότι οι Αφρικανοί ήταν ανώτεροι.

Στα τελευταία λεπτά το Μαρόκο πίεσε αρκετά και υπήρξε έντονος εκνευρισμός ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων.

Αποκορύφωμα ήταν τα όσα συνέβησαν στο 91'. Ο Μπενατιά διαμαρτυρήθηκε για αγκωνιά του Πέπε και ακούμπησε τον Πορτογάλο δύο φορές στην πλάτη. Εκείνος σωριάστηκε αμέσως και στη συνέχεια απώθησε τον παίκτη του Μαρόκου.

Αυτή η συμπεριφορά του Πέπε δεν άρεσε καθόλου στον Γκαρι Λίνεκερ και έσπευσε να την καυτηριάσει στο twitter. "Βλέπω ο Πέπε παραμένει μ@@@@@ς" έγραψε χαρακτηριστικά στο tweet του ο παλαίμαχος επιθετικός και νυν τηλεοπτικός σχολιαστής.

Το τι προκάλεσε την αντίδραση του Λίνεκερ μπορείτε να το δείτε ακριβώς από κάτω.

Σε αυτό το Μουντιάλ, ετοιμάσου να κάνεις Σερί. Κατέβασε το νέο Seri app του Stoiximan.gr, κάνε το απόλυτο σερί & κέρδισε 1.000.000€ μετρητά εντελώς δωρεάν* (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ