ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Λεβ: "Θα παίξουμε με πίεση με τη Σουηδία"

Germany head coach Joachim Loew reacts during the group F match between Germany and Mexico at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, June 17, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader)
Germany head coach Joachim Loew reacts during the group F match between Germany and Mexico at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, June 17, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Ο Γιοακίμ Λεβ ήταν στεναχωρημένος από την ήττα της Γερμανίας από το Μεξικό στην πρεμιέρα της στο Μουντιάλ. Τι δήλωσε ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας των πάντσερ.

Στεναχωρημένος από την ήττα της Γερμανίας από το Μεξικό με 1-0 χάρη στο γκολ του Λοσάνο ήταν ο Γιόακιμ Λεβ. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των πάντσερ επισήμανε στη συνέντευξη Τύπου:

"Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πάρα πολύ άσχημα. δεν ήμασταν ικανοί για να φτάσουμε στα γνωστά μας στάνταρ, τόσο σε επίθεση, αλλά και στην άμυνα. Στο δεύτερο πιέσαμε πολύ το Μεξικό, που οπισθοχώρησε. Κάναμε ευκαιρίες, αλλά η μπάλα δεν ήθελε να μπει στα δίχτυα. Σαφώς και υπάρχει στεναχώρια για το αποτέλεσμα.

Πρέπει, όμως, να κοιτάξουμε μπροστά και να αφήσουμε πίσω αυτό που συνέβη σήμερα. Πρέπει να νικήσουμε το επόμενο παιχνίδι, αυτό επιβάλλεται. Θα παίξουμε με πίεση με τη Σουηδία".

AP Photo/Matthias Schrader

Σε αυτό το Μουντιάλ, ετοιμάσου να κάνεις Σερί. Κατέβασε το νέο Seri app του Stoiximan.gr, κάνε το απόλυτο σερί & κέρδισε 1.000.000€ μετρητά εντελώς δωρεάν* (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ