ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Κριστιάνο Ρονάλντο εναντίον Μέσι: Ποιος είναι πιο εύστοχος στα πέναλτι;

Argentina's Lionel Messi walks from the field following their group D match against Iceland at the 2018 soccer World Cup in the Spartak Stadium in Moscow, Russia, Saturday, June 16, 2018. (AP Photo/Rebecca Blackwell)
Argentina's Lionel Messi walks from the field following their group D match against Iceland at the 2018 soccer World Cup in the Spartak Stadium in Moscow, Russia, Saturday, June 16, 2018. (AP Photo/Rebecca Blackwell) AP

Με αφορμή το χαμένο πέναλτι του Λιονέλ Μέσι στο παιχνίδι Αργεντινή - Ισλανδία 1-1 και το εύστοχο του Κριστιάνο Ρονάλντο με την Ισπανία (3-3), το Sport24.gr συγκρίνει τα ποσοστά των δύο σταρ από την άσπρη βούλα. (Infographic)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με χατ τρικ έδωσε το βράδυ της Παρασκευής το βαθμό της ισοπαλίας στην Πορτογαλία απέναντι στην Ισπανία. Ο Λιονέλ Μέσι έχασε πέναλτι κόντρα στην Ισλανδία και η Αργεντινή δεν κατάφερε να ξεκινήσει με νίκη την πορεία της στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Αυτά τα δύο δεδομένα ήταν αρκετά για να ρίξουν νερό στο μύλο της μεγάλης κόντρας ανάμεσα στους θαυμαστές των δύο σούπερ σταρ.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Λιονέλ Μέσι περνά ίσως το χειρότερο διάστημα της καριέρας του σε στις εκτελέσεις πέναλτι. Μέσα στη σεζόν 2017-18 ο Αργεντινός σούπερ σταρ έχει εκτελέσει οκτώ και έχει ευστοχήσει μόλις σε τέσσερα!

Αντίθετα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει αναλάβει την εκτέλεση εννιά πέναλτι και έχει βρει στόχο στα οκτώ από αυτά. Ποιος από τους δύο έχει όμως καλύτερο ρεκόρ στις εκτελέσεις πέναλτι; Όπως θα δείτε στο infographic που ακολουθεί ο Πορτογάλος υπερέχει στη σχετική σύγκριση. Συνολικά ο Μέσι έχει εκτελέσει 107 πέναλτι στην καριέρα του και έχει ευστοχήσει στα 82 από αυτά (76,64%), ενώ την ίδια ώρα ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει βρεθεί στην άσπρη βούλα 133 φορές και έχει βρει δίχτυα τις 110 (82,71%).

Δείτε αναλυτικά τις επιδόσεις τους.

Κριστιάνο Ρονάλντο εναντίον Μέσι: Ποιος είναι πιο εύστοχος στα πέναλτι;

Δείτε σε μεγάλη ανάλυση πατώντας εδώ.

Ήρθε η ώρα να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο! Αργεντινή - Ισλανδία με 300+ ειδικά στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι στο Stoiximan.gr!

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ