ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Κουρτουά: "Στην επέμβασή μου είπα 'ολαλά'"

Κουρτουά: "Στην επέμβασή μου είπα 'ολαλά'"
AP PHOTO/EDUARDO VERDUGO

Ο Τιμπό Κουρτουά δεν μπορούσε να πιστέψει την απόκρουσή του στο σουτ του Νεϊμάρ στο τέλος, ενώ ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ τόνισε ότι η νίκη επί της Βραζιλίας ήταν "δώρο" στους Βέλγους.

Εντυπωσιασμένος ακόμα και ο ίδιος από την απόκρουσή του στο σουτ του Νεϊμάρ στο τέλος εμφανίστηκε ο Τιμπό Κουρτουά, στις δηλώσεις του μετά από την πρόκριση του Βελγίου επί της Βραζιλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο εκ των MVP των "κόκκινων διαβόλων", δήλωσε: "Οι Βραζιλιάνοι νόμιζαν ότι είχαν κερδίσει ήδη το Παγκόσμιο Κύπελλο. Κι όμως τους νικήσαμε. Αισθάνθηκα ότι το τακτικό πλάνο μας θα δουλέψει. Νομίζω ότι τα πήγαμε καλά στην άμυνα, είναι κρίμα που δεχθήκαμε ένα γκολ. Υπήρχαν ακόμα 20 λεπτά αγώνα. Για την τελευταία επέμβασή μου, στο σουτ του Νεϊμάρ, είπα στον εαυτό μου 'ολαλά'!"

Ο προπονητής των θριαμβευτών με 2-1 στον προημιτελικό του Καζάν, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, υποστήριξε από την πλευρά του: "Έκαναν απίθανα πράγματα, έβαλαν απίστευτη ψυχή. Ξέραμε ότι η Βραζιλία έχει τόση ποιότητα και τεχνική που σε λυγίζει, όμως δεν το δεχθήκαμε, ούτε για ένα λεπτό. Αυτά τα παιδιά αξίζουν να είναι ήρωες του Βελγίου. Η εφαρμογή της τακτικής ήταν άψογη. Είναι κάτι το ξεχωριστό και δεν μπορούσαμε να απογοητεύσουμε τους Βέλγους πολίτες. Είναι κάτι που θα περάσει στις επόμενες γενιές, η νίκη επί της Βραζιλίας".

Ο μοναδικός Βέλγος σκόρερ του αγώνα, Κέβιν ντε Μπράινε, δήλωσε στο "beIN Sports": "Ήταν ένα ξεχωριστό παιχνίδι. Είμαστε πολύ περήφανοι που νικήσαμε μία τέτοια ομάδα. Ζούμε για να παίζουμε ποδόσφαιρο, για να παίζουμε σε τέτοιους αγώνες όπως αυτός κόντρα στη Βραζιλία. Σε αυτό το σημείο του τουρνουά, είναι πολύ δύσκολο. Όλοι έχουν παίξει 60-70 αγώνες και προσπαθούν να είναι έτοιμοι".

Photo credits: AP Photo/Eduardo Verdugo

Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα!

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ