ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Κουρτουά: "H Ελλάδα δε σκέφτεται τίποτα άλλο παρά να αμύνεται"

Belgium goalkeeper Thibaut Courtois applauds fans at the end of the Euro 2016 quarterfinal soccer match between Wales and Belgium, at the Pierre Mauroy stadium in Villeneuve dAscq, near Lille, France, Friday, July 1, 2016. Wales won 3-1. (AP Photo/ Michel Spingler)
Belgium goalkeeper Thibaut Courtois applauds fans at the end of the Euro 2016 quarterfinal soccer match between Wales and Belgium, at the Pierre Mauroy stadium in Villeneuve dAscq, near Lille, France, Friday, July 1, 2016. Wales won 3-1. (AP Photo/ Michel Spingler) AP

Ο Τιμπό Κουρτουά αποθέωσε τον Κώστα Μήτρογλου, μίλησε για την αμυντική προσέγγιση της Εθνικής μας και υποστήριξε ότι οι απόντες από την αναμέτρηση, θα μπορούσαν να κάνουν τη διαφορά.

Η Εθνική Ελλάδας με σπουδαία εμφάνιση πήρε σπουδαίο αποτέλεσμα στις Βρυξέλλες καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την αντίστοιχη του Βελγίου για την 5η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ 2018 με τον Τιμπό Κουρτουά να στέκεται στις απουσίες των Εντέν Αζάρ και Κέβιν Ντε Μπράινε, αλλά ταυτόχρονα να υποκλίνεται στην εκτελεστική δεινότητα του Κώστα Μήτρογλου.

"Ο Μήτρογλου είναι καλός επιθετικός και σκοράρει. Κρίμα που σκόραρε, γιατί εάν προηγούμασταν θα κερδίζαμε το ματς. Είναι δύσκολο να παίζεις απέναντι στην Ελλάδα. Είναι μια ομάδα που δε σκέφτεται τίποτα άλλο παρά να αμύνεται. Η κυκλοφορία της μπάλας ήταν καλή. Επίσης, ο διαιτητής σφύριζε με την παραμικρή επαφή. Οι Αζάρ και Ντε Μπράινε θα μπορούσαν να κάνουν τη διαφορά.

Ευτυχώς καταφέραμε και ισοφαρίσαμε στο τέλος και παραμένουμε στην κορυφή του ομίλου. Ήταν πολύ όμορφο το γκολ του Ρομελού. Η Ελλάδα θα πρέπει τώρα να νικήσει στη Βοσνία. Σίγουρα κάποια από τις δύο ομάδες θα χάσει βαθμούς, ελπίζουμε να χάσουν και οι δύο", υποστήριξε ο Τιμπό Κουρτουά.

Photo credits: AP Photo/ Michel Spingler

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ