ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Κοουτίνιο και Νεϊμάρ σκόραραν στις καθυστερήσεις (VIDEO)

Κοουτίνιο και Νεϊμάρ σκόραραν στις καθυστερήσεις (VIDEO)
AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Ένα γκολ του Φιλίπε Κοουτίνιο στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων γλίτωσε από ακόμα μία αποτυχία τη Βραζιλία απέναντι στην Κόστα Ρίκα.

Ο Φιλίπε Κοουτίνιο σημείωσε και το δεύτερο τέρμα της Βραζιλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018, μόνο που αυτήν τη φορά ήταν νικητήριο. Ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα έκανε το 1-0 απέναντι στην Κόστα Ρίκα στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων κι έδωσε τη νίκη στη "σελεσάο" για την 2η αγωνιστική του 5ου ομίλου.

Ο 26χρονος διεθνής άρχισε μία από τις τελευταίες επιθέσεις της Βραζιλίας, δίνοντας αριστερά στον Μαρσέλο. Αυτός έβγαλε τη σέντρα, ο Ρομπέρτο Φιρμίνο πήρε κεφαλιά από δύο Κοσταρικανούς και η μπάλα κατευθύνθηκε προς τον Γκαμπριέλ Ζεζούς. Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι προσπάθησε να κοντρολάρει αλλά δεν τα κατάφερε, όμως, ο Κοουτίνιο που είχε συνεχίσει την κίνησή του, πλάσαρε από τη μικρή περιοχή κι έγραψε το 1-0.

Έξι λεπτά αργότερα, με τους Κοσταρικανούς να έχουν βγει μπροστά και να έχουν αδειάσει τη μεγάλη περιοχή τους, ο Ντόουγκλας Κόστα από δεξιά έβγαλε την παράλληλη μπαλιά, ο Νεϊμάρ σε κενή εστία έκανε σεφτέ και η Βραζιλία "κλείδωσε" τη νίκη.

Photo credits: AP Photo/Alastair Grant

Το Μουντιάλ έφτασε, το Σερί επέστρεψε και μοιράζει 1.000.000€ μετρητά εντελώς δωρεάν*. Κατέβασε το νέο app του Stoiximan.gr, Seri, και απόλαυσε το Μουντιάλ Σερί! (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ