ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Κλήθηκε για πρώτη φορά στην εθνική Αγγλίας ο Κρέσγουελ

Κλήθηκε για πρώτη φορά στην εθνική Αγγλίας ο Κρέσγουελ

Οι Κρέσγουελ και Πίκφορντ πήραν τις θέσεις των Ντρινκγουότερ και Φόρστερ στην αποστολή της εθνικής Αγγλίας για τις αναμετρήσεις με την Σκωτία και την Ισπανία. Αναλυτικά οι εκλεκτοί των "λιονταριών".

Δύο αλλαγές θα έχει στην αποστολή της η εθνικής Αγγλίας για την αναμέτρηση με την Σκωτία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 αλλά και για το φιλικό με τους Ισπανούς. Οι Κρέσγουελ και Πίκφορντ πήραν τις θέσεις των Ντρινκγουότερ και Φόρστερ, με τον 26χρονο αριστερό μπακ της Γουέστ Χαμ να καλείται για πρώτη φορά στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Ο Κρέσγουελ αντικαθιστά τον Ντρινκγουότερ της Λέστερ, ενώ ο Πίκφορντ της Σάντερλαντ καλείται να αντικαταστήσει τον Φόρστερ, που ταλαιπωρείται από μυϊκές ενοχλήσεις και γι' αυτό το λόγο έμεινε εκτός αποστολής.

Αναλυτικά η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Χαρτ (Τορίνο), Χίτον (Μπέρνλι), Πίκφορντ (Σάντερλαντ)

Αμυντικοί: Μπέρτραντ (Σαουθάμπτον), Κέιχιλ (Τσέλσι), Κλάιν (Λίβερπουλ), Τζαγκιέλκα (Έβερτον), Κιν (Μπέρνλι), Ρόουζ (Τότεναμ), Στόουνς (Μάντσεστερ Σίτι), Γουόκερ (Τότεναμ), Κρέσγουελ (Γουέστ Χαμ)

Μέσοι: Ντάιερ (Τότεναμ), Χέντερσον (Λίβερπουλ), Γουίλσιρ (Μπόρνμουθ), Λαλάνα (Λίβερπουλ), Λίνγκαρντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ρούνεϊ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Στέρλινγκ (Μάντσεστερ Σίτι), Τάουνσεντ (Κρίστιαλ Πάλας), Γουόλκοτ (Άρσεναλ)

Επιθετικοί: Κέιν (Τότεναμ), Ράσφορντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Στάριτζ (Λίβερπουλ), Βάρντι (Λέστερ)

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ