ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Κίνδυνος να χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο ο Ντάνι Άλβες

Brazil's Dani Alves runs with the ball during the international friendly soccer match between Germany and Brazil in Berlin, Germany, Tuesday, March 27, 2018. (AP Photo/Markus Schreiber)
Brazil's Dani Alves runs with the ball during the international friendly soccer match between Germany and Brazil in Berlin, Germany, Tuesday, March 27, 2018. (AP Photo/Markus Schreiber) AP

Ο Ντάνι Άλβες τραυματίστηκε στον αστράγαλο του δεξιού του ποδιού κατά τον τελικό του Coupe de France και διατρέχει τον κίνδυνο να μην προλάβει το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 με την εθνική Βραζιλίας.

Μπορεί η Παρί Σεν-Ζερμέν να νίκησε 2-0 την Ερμπιέ στον τελικό του Coupe de France, να κατέκτησε τον τίτλο για τέταρτη διαδοχική σεζόν κι ο Ντάνι Άλβες να προσέθεσε έναν ακόμη τίτλο στο παλμαρέ του, αλλά ο Βραζιλιάνος έφυγε λαβωμένος από τον αγωνιστικό χώρο του "Stade de France".

Έδωσε στο 86ο λεπτό τη θέση του στον Τομά Μενιέ, όμως το πρόβλημα στον αστράγαλο του δεξιού του ποδιού μπορεί να του κοστίσει τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018, το οποίο ξεκινά στη Ρωσία σε 36 ημέρες.

Οι εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί εντός της Τετάρτης (9/5) θα εκτιμήσουν με μεγαλύτερη ακρίβεια το μέγεθος της ζημιάς. Ο 35χρονος είχε 17 συμμετοχές (όλες στην αρχική ενδεκάδα) με την εθνική Βραζιλίας κατά προκριματικά του Μουντιάλ 2018, όσον αφορά στη γεωγραφική ζώνη της Νοτίου Αμερικής.

Προφανώς και θεωρείται από τα βασικά στελέχη της "σελεσάο", οπότε ενδεχόμενη απουσία του θα θέσει μεγάλο προβληματισμό στον ομοσπονδιακό τεχνικό της, Τίτι. Η Βραζιλία βρίσκεται στον πέμπτο όμιλο με Ελβετία (17/6, Ροστόβ), Κόστα Ρίκα (22/6, Αγία Πετρούπολη) και Σερβία (27/6, Μόσχα).

Photo credits: AP Photo/Markus Schreiber

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ