ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Κέρδισε η ειρήνη στο Κολομβία-Ουρουγουάη

Κέρδισε η ειρήνη στο Κολομβία-Ουρουγουάη

Στην Μπαρανκίγια δεν νίκησε ούτε η Κολομβία, ούτε η Ουρουγουάη (2-2). Κερδισμένη, ωστόσο, βρέθηκε η ειρήνη την οποία απαίτησαν με μηνύματα οι οπαδοί των "καφετέρος". (φωτογραφίες)

Η Μπαρανκίγια είναι η πόλη της Κολομβίας περισσότερο πληγείσα από τις εχθροπραξίες 52ετούς διάρκειας μεταξύ του στρατού υπό την κυβέρνηση της χώρας και των ανταρτών FARC (Επαναστατικές Ένοπλες Δυνάμεις της Κολομβίας) υπό την ηγεσία του Ροδρίγο Λονδόνιο (Τιμοτσένκο)

Κέρδισε η ειρήνη στο Κολομβία-Ουρουγουάη

Το δημοψήφισμα για τη συμφωνία ανάμεσα στον πρόεδρο, Χουάν Μανουέλ Σάντος, και τον Ροδρίγο Λονδόνιο συνάντησε - έστω και με μικρή διαφορά - την αρνητική ψήφο ("όχι") των ψηφοφόρων στις 2 Οκτώβρη. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται για την εύρεση της "χρυσής τομής" κι οι Κολομβιανοί φίλαθλοι που προσήλθαν "Estadio Metropolitano Roberto Meléndez" για την αναμέτρηση των "καφετέρος" με την Ουρουγουάη έστειλαν το δικό τους σαφές μήνυμα.

"Ειρήνη τώρα", "Είμαστε ενωμένοι", "Θα καταφέρουμε την ειρήνη", ήταν μερικά από τα πανό που κρατούσαν οι φίλαθλοι των "καφετέρος" και κέρδισαν τις εντυπώσεις.

Κέρδισε η ειρήνη στο Κολομβία-Ουρουγουάη
TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ