ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Κατηγορείται για άσεμνη χειρονομία ο Σουάρες

Κατηγορείται για άσεμνη χειρονομία ο Σουάρες

Ο Λουίς Σουάρες κατηγορείται ότι χειρονόμησε άσεμνα ενάντια στους Χιλιανούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν το προχθεσινό Χιλή – Ουρουγουάη, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για μη αγωνιστικούς λόγους επανήλθε ο Λουίς Σουάρες, μετά την άσεμνη χειρονομία του ενάντια στους φίλους της εθνικής Χιλής. Το περιστατικό συνέβη αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης της αναμέτρησης, ανάμεσα σε Χιλή και Ουρουγουάη, και με την παρέα του Αλέξις Σάντσεθ να έχει επικρατήσει με 3-1.

Από πλευράς Χιλιανών, άπαντες ζητούν να τιμωρηθεί ο άσος της Μπαρτσελόνα, όπως ακριβώς είχε τιμωρηθεί και ο δικός τους ποδοσφαιριστής, Εντουάρντο Βάργκας, τον Δεκέμβριο του 2015, ακριβώς για τον ίδιο λόγο.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σουάρες κατηγορείται για τέτοιου είδους ενέργεια, αφού τον Δεκέμβριο του 2011 είχε πράξει αναλόγως στην Αγγλία, σε ένα ματς ανάμεσα σε Φούλαμ και Λίβερπουλ, προς τους οπαδούς της πρώτης. Τότε, η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία του είχε επιβάλλει μία αγωνιστική και πρόστιμο 20.000 λιρών.

Κατηγορείται για άσεμνη χειρονομία ο Σουάρες
TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ