ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Καταγγέλλει εσκεμμένη διακοπή ρεύματος η Χιλή

Καταγγέλλει εσκεμμένη διακοπή ρεύματος η Χιλή

Οι Χιλιανοί κατήγγειλαν κι επίσημα την Κολομβία για τη διακοπή ρεύματος στο ημίχρονο της αναμέτρησης μεταξύ των δύο εθνικών ομάδων στην Μπαρανκίγια, κάνοντας λόγο για αντίξοες συνθήκες στα αποδυτήρια.

Γκολ δεν είχε η αναμέτρηση των εθνικών Κολομβίας και Χιλής, στο "Estadio Metropolitano Roberto Meléndez" της Μπαρανκίγια, όμως το "τρίτο ημίχρονο" καλά κρατεί.

Το δεύτερο άργησε να ξεκινήσει μερικά λεπτά και υπήρχε λόγος γι' αυτό. Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει επίσημα η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Χιλής, υπήρχε διακοπή ρεύματος στο γήπεδο με αποτέλεσμα να διακοπεί και η λειτουργία του air-condition στα αποδυτήρια.

Δεδομένων των υψηλών θερμοκρασιών στην πόλη της Κολομβίας, η κατάσταση έγινε ανυπόφορη για τους ποδοσφαιριστές της "ρόχα".

"Μας έκοψαν το ρεύμα, μείναμε χωρίς αέρα. Αυτό συμβαίνει μόνο στη Νότιο Αμερική", υποστήριξε ο Χιλιανός εξτρέμ, Χοσέ Πέδρο Φουενσαλίδα.

Οι Χιλιανοί στην επιστολή διαμαρτυρίας τους κάνουν λόγο για "κόλαση εξαιτίας της υψηλής θερμοκρασίας και υγρασίας" αλλά και πεποίθηση ότι η ενέργεια αυτή αποτέλεσε "ένα βρώμικο παιχνίδι των Κολομβιανών".

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ