ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Καπέλο: "Γελοία η μεσαία γραμμή της Αργεντινής"

From left to right, Gonzalo Higuain, Enzo Perez, Gabriel Mercado, Federico Fazio and Paulo Dybala listen to a coach assistant during a training session of Argentina at the 2018 soccer World Cup in Bronnitsy, Russia, Sunday, June 17, 2018. (AP Photo/Ricardo Mazalan)
Αργεντινή (AP PHOTO/RICARDO MAZALAN)

Ο Φάμπιο Καπέλο έκραξε την Αργεντινή για τη μεσαία της γραμμή, υποστήριξε ότι ο Λιονέλ Μέσι είναι καλύτερος από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά ότι δεν έχει βοήθεια από την εθνική του ομάδα.

Μέσι, Κριστιάνο, Αργεντινή, Ντιμπάλα... Ο Φάμπιο Καπέλο μίλησε... έξω από τα δόντια, όταν του ζητήθηκε ένα σχόλιο για όσα έχει δει μέχρι στιγμής στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Ιταλός προπονητής ανέφερε για τη "μονομαχία" Κριστιάν - Μέσι:

"Ο Μέσι είχε μεγάλη πίεση μετά τα τρία γκολ του Κριστιάνο, ο οποίος ήθελε να αποδείξει πράγματα, επειδή δεν είχε αρκετά γκολ σε Παγκόσμια Κύπελλα". Ο 72χρονος, ακολούθως, ισχυρίστηκε: "Η μεσαία γραμμή της Αργεντινής είναι γελοία. Πάντα προσπαθεί να περάσει τη μπάλα στον Μέσι. Ο Μέσι είναι καλύτερος από τον Κριστιάνο, αλλά δεν τον βοηθάει η ομάδα του".

Ερωτώμενος για το γεγονός ότι ο ο Χόρχε Σαμπαόλι άφησε στον πάγκο τον Πάουλο Ντιμπάλα στην αναμέτρηση με την Ισλανδία (1-1), είπε: "Ο Ντιμπάλα έχει ακόμα δρόμο για να φτάσει Μέσι και Κριστιάνο. Πρέπει να βελτιωθεί".

(AP Photo/Ricardo Mazalan)

Σε αυτό το Μουντιάλ, ετοιμάσου να κάνεις Σερί. Κατέβασε το νέο Seri app του Stoiximan.gr, κάνε το απόλυτο σερί & κέρδισε 1.000.000€ μετρητά εντελώς δωρεάν* (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ