ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Κανονικά στο Παγκόσμιο Κύπελλο ο Γκερέρο

Peru's Paolo Guerrero celebrates after scoring against Colombia during a 2018 World Cup qualifying soccer match in Lima, Peru, Tuesday, Oct. 10, 2017.(AP Photo/Rodrigo Abd)
Peru's Paolo Guerrero celebrates after scoring against Colombia during a 2018 World Cup qualifying soccer match in Lima, Peru, Tuesday, Oct. 10, 2017.(AP Photo/Rodrigo Abd) AP PHOTO/RODRIGO ABD

Το CAS αποφάσισε να αναστείλει την τιμωρία του Πάολο Γκερέρο για χρήση κοκαΐνης, το οποίο σημαίνει πως ο αρχηγός του Περού θα δώσει κανονικά το παρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Ευχάριστα νέα για την εθνική Περού, καθώς το CAS αποφάσισε να αναστείλει την τιμωρία του Πάολο Γκερέρο, το οποίο σημαίνει πως θα δώσει κανονικά το παρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Ο αρχηγός του Περού είχε τιμωρηθεί με έξι μήνες αποκλεισμό από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα λόγω χρήσης κοκαΐνης, η οποία ανιχνεύθηκε στον οργανισμό του τον περασμένο Οκτώβριο ύστερα απ' την αναμέτρηση με την Αργεντινή για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο 34χρονος φορ πήγε στο CAS προκειμένου να μειωθεί η ποινή του, αλλά το Διαιτητικό Δικαστήριο αποφάσισε να την αυξήσει από τους έξι στους 14 μήνες! Τελικά, ύστερα από μεγάλη κινητοποίηση κι αρκετών συμπαικτών κι αντιπάλων του, το CAS αποφάσισε να του επιτρέψει να αγωνιστεί κανονικά στο Μουντιάλ, με την τιμωρία να τίθεται εκ νέου σε ισχύ μετά το πέρας των υποχρεώσεων με την εθνική ομάδα.

Ο έμπειρος επιθετικός είχε πετύχει πέντε γκολ στα προκριματικά, ενώ αγωνίζεται στη Φλαμένγκο και στην καριέρα του έχει επίσης αγωνιστεί στις Μπάγερν Μονάχου, Αμβούργο και Κορίνθιανς.

Το Περού βρίσκεται στο Group C μαζί με Γαλλία, Αυστραλία και Δανία.

Photo Credits: AP Photo/Rodrigo Abd

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ